teşekkürler..eşimde 4 günlük istirahat izninde 10 iğne vermişler yani karı koca hasta olduk birbirimize tavsiyelerde bulunuyoruz artık..biraz da gittiği yer etkiliyor ne de olsa eşim şırnakta yapıyor vatani görevini artık düşün gerisini...
canım benim askerim de munzur dağlarının dibinde, (tunceli) ben de çok zor alıştım, çarşı izinleri olmaması vs vs bunları zaten çok iyi biliyoruz, ama kendimizi bırakamayız, hele ki evladı olanlar daha da çok toparlanmaya çalışmalı. yavrularınla oyalanmaya vakit geçirmeye çalışsan canım? hem sana hem onlara çok iyi gelir, hem ailenin yanındaymışsın, bütün yük sana kalmaz

az bile yesen kilo aldıracak şeylerden yemeye çalış, pekmez içebilirsin güç olur, istersen kendin kek börek türü şeyler yapabilirsin hem bence mutfakta olmak kadına stres attıran bir şey

yani aklıma gelenler bunlar.
hayırlı olsun canım, biz de ayrı şehirlerdeyiz, ist.da kına ankarada nikah düşünüyoruz, ben her şeyi en az zahmetle yapmak istiyorum çünkü pek fazla yardım alabileceğim kimse de yok. bir de biz de askerden gelince işlemlere başlamak istiyoruz, ama ben ist.da nikah olmasını çok isterdim, benim bütün çevrem burada ve arkadaşlarımın %99u beni evlenirken göremicek, bir kere yaşanacak bir durum için şu ayrı şehir olayı çok sıkıyor canımı.
erkekler baskın çıkıyor bu konuda, sinir oluyorum