Amin canım inşallah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun rabbimbu zorlu günlerde geçiçek atlatıcaz inşallah biliyorum sabretmek dua etmek tak yapıcagımız başka birşey gelebilse elimden zaten orda bir dakika tutarmıyım
![]()
canım slm okudum yazdıklarını valla bukadar olur okadar benzer şeyler yaşamışızki bende senin gibi günlerce kahrettim kendimi. askerinle konuşursan sole komutanın karşısında kendini savunabilmesi çok önemli sonuçta senin askerin yapması gerekeni yapmış yasak olan bişeye izin vermemek için mücadele etmiş ve bu sebeple tartışmışlar bişey olucağını sanmıyorum. görevleri var diye seviniyoduk ama benimkide acayip bunaldı ilk gittiği kantinden yanındaki alkolik çocuk yüzünden ayrılmak istedi içeri bira sokmuş bizimkininde başı yanıcaktı neredeyse başka kantine verildi ama günler geçmiyo diyodu kaç zamandır hergün bana bugün kaç gün kaldı diyodu. bugünde o kantinden ayrılmak istediğini soylemiş sanırım bide kasada çok açık çıkma durumu oluyormuş ve sorumlusu kim olursa olsun kantindeki görevliye ödettiriyolarmış parayı uğraşamam dedi ayrılıcak sanırım bugün şunu anladımki askerliğin rahatlığı olmuyor nereye gitse sorun sıkıntı var allah yardımcıları olsun. kantinden ayrılmasının bir güzel yanı var izin kullanıcak sanırım martta yanıma gelicek ve kimseye haber vermiycezzz başbaşa olucaz allahın izniyle