Canım askerinin psikolojisi bozulmuş inan oradaki yaşanılanları sadece tahmin ediyoruz yada bize söyledikleri kadarını biliyoruz bizde akıllarındayız napıyor neediyor bunları herkes yaşıyordur askerde kıskanması aklının kalması çok normal orda sıkıntı içindeler biz dışarda rahatız onlara göre o yüzden sakin ol askerine destek ver sabret tatlım inan bunlar geçiçek geldiklerinde hatırlamıycaz bile psikolojiden oluyor bu bazı kızdıgı şeyleri yapmamaya çalışsan sil herşeyi bitir demiyorum ama askerden gelene kadar kıştayız zaten yapmıyorum şöyle böyle diye ikna edebilirsin içini rahatlatırsan sonradan yoluna koyar halledersin sen kuzum kendini üzme lütfen
canım ne güzel yazmışsın moral oldu gerçekten eline yazına sağlık.. inan biz çok iyidik ya gören imrenirdi ama şimdi mert çok değişti üstüme düşmekte değil tamam soğumadı belki ama uzak durmaya çalışıyo özellikle herşeyi sorguluyo haliyle bende bunalıyorum o kadar güzel iş fırsatlarımı kaçırdım modelliği bıraktım onun için hastanede çalışıyodum doktorun teki mini etek sana çok yakışıyo dedi diye işi bıraktırdı neymiş ben mesafemi koruyamıyomuş ben yönetilmekten hoşlanmayan biriyim ve oda bunu bildiği halde birilerinin sevgilimde dahil bana yap ya da yapma demesi çok zoruma gidiyo ben serbest büyümüş bi insanım daha öncedende böyleydik ama güven duygusu vardı şimdi hiçç yok tamam belki canı yanar ama ben ayrılmayı düşünüyorum..
sonra da burda durmam bulgaristana giderim dondurduğum okuluma devam ederim bana yapıcak birşey bırakmıyo güven olmayan bi ilşkiyi devam ettiremeyebilirim