- 30 Ocak 2013
- 779
- 7
- 68
5 yaşında bir kuzenim var benim her gün gelip havalar ısıncaaak mahmut abim gelcek diyor yiyesim geliyor onusesli güldüm valla
iyi birşey ohhh valla ne güzel bizimkide çokmseviyo aslında da ara ara gidip geliyo rahatız yinede allah şükür nişandan sonra tatil yaptık annemden babamdan izinli kız kardeşim falanda geldi hatta gittikten sonra benimki yanımdamı diye arayıp teyit ettiler yani
yaz olsaydı kahrolurduk gerçekten şimdi evdeyiz çok dışarı çıkmıyoruz ama yazın illaki biyere çıkmak istiycektik. zaten hep söylüyorlar ya en iyisi aralık celbi diye cidden öyle yani baharla beraber gelicek sevdiklerimiz![]()
benim anne baba ayrı annem de baya genç bir anne o yüzden biraz daha esnek izin vermeyince ne yalanlar söyleyebileceğimi biliyor güvenmeyi tercih ediyorBen nişanlı olsamda tatile göndermezlerki bizi uff![]()
Evet,evlenince erkeklere rahatlık çöküyor.ahh bekarken akşama kadar gezerdik.akşamda saatlerce telefonda konuşurduk,gene özlem gene özlemşimdi nerede o günler,valla tadını çıkartın.
Allah affetsin hepimizi.şimdi benimde kızım var.eşimle korkuyoruz
anasına çekerse yandım.etme bulma dünyası işte,kızım ne dese inanmam herhalde,vaktiyle kendi yaptıklarım aklıma gelir
![]()
bende kesinlikle inanmam