- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım kendini üzme lütfen geçiçek gerçekten orda oldukları için çok fazla kıskanç olabiliyorlar psikolojilerinden dolayı biz burda rahatız sanıyorlar yanımıza olmadıkları içinde laf atabilen sorun çıkarabilen insan olaabilir düşüncesindeler o yüzden böyle askerinde anlıycaktır seni gelicekler az kaldı geldiginde hesap sorarsın bir güzeldün tartıştık ama nedeni ise kıskançlık..giyimine dikkat et falan basladıki....sen beni kıskanıyosun dedim hayır sinir oluyorum dedi..bende yedim hani:)) bugün dersim vardı ama hoca gelmemiş bende üzüntüden evde keyif yapcam:))
Yaz canım kenara gelince sor hesabını ama şimdi kendini üzmek yok bazı şeylerin mesafelerden sıkıntılardan kaynaklandıgını biliyoruz hasretlik zor şeyler3 saat var aramızda ben daha önce de gittim yanına hep gel derdi şimdi tersine döndü anlam veremiyorum bir türlü
inşallah canım ah bi anlayabilsek ne düşündüklerini ..
4 kere gittim ben daha önce en son evciye çıkardık haftasonunu birlikte geçirdik sonrası çok zor oldu onun içinde benim içinde şimdi gelmemi istemiyor işte mart olsun nisan olsun bakarız diyip duruyor..
yazcam bunları bir kenara askerden gelince tekrar konuşcam aynı şeyleri bakalım neler söylücek o zaman..geçsin artık canım ya geçsin çok dokunmaya başladı..
Bizimde aramız çok kötü ben tamam ayrılalım desem tamam diyip ayrılcak benden o derece. onu çok bunaltıyomuşum benimle konuşurken başı ağrıyomuş soğumuş benden.yaşadığımız olayda abartılcak bişey değil çok fazla büyüttü. kafamı dinlicem arama beni dedi. onunla küs olarak geçirdiğim her saniye huzursuzum hiç aramamasına nasıl sabır edicem bilmiyorum.olay cumartesi günü oldu hala aynı sinirle devam ediyo.bugün söz verdim kendime aramıcam onu dinlesin bakalım kafasını![]()
Çok üzüldüm canım inşallah hemen düzelir bu durum senide üzüyor böyle olması dua et bol bol iinide ferah tut askerin biraz zorlanıyor sanırım gelmeleride yaklaştı uzun dönemdi sanırım daha zordur yanında ol askerinin biraz geri dur ama belli etme ilgini eksit etme yinede buseferde bak istiyormuşsun sen diyicekler zor durumdayız gerçekten naparsak yaranılmıyor eniyisi olayların gidişatına göre şekillenmek:2: