- 19 Şubat 2013
- 59
- 0
- 46
rabbim sanada göstersin inşallah bu rakamları hatta daha güzelini son 1iyeri güzelmiş canım ustasıda inşallah rahat biryer olur hakkında hayırlısı olsun sana bu zamanda çok fazla sabır anlayış hoşgörü düşüyoru tatlım askerinin hiçbirtavrını kötüye düşünme kırılma kendini üzme bazı durumlar dışında psikolojilerine baglı anlık birçok şey degişiyor ilk 1ayı zor sonrası geçiyor çok şükür gidip gelme durumumda olursa neala hasrette giderirsiniz nerde oturdugunu bilmiyorum ama inşallah görüşürsünüz bu dönemdede yeminine gitmeni öneririm
Biticek canım saat 4e geliyor bundan sonrası çabuk geçiyor zaten ben bir böyle görüyorum birde saat 6yı çıkma saatimya![]()
aminn canım inşalah. Aramızda kırgınlık olmadı sürekli ona teselli vermeye calısıyorum daha yeni alışmaya başladı acemisi de 75 gün müş morali bozuk biraz onu düzeltmeye calısıyoruz:) istanbulda oturuyorum yakınız aslında da ailemden dolayı gidemiyorum bide çalışıyorum.. Oda beni bekliyo gelsin diye biiyorum ama yemin törenine kadar gidemicem gibi gözüküyo. Yemin törenine bi aksilik olmazsa gitmeyi düşünüyorum.