- 16 Mart 2007
- 3.099
- 512
- 688
- 40
saol canım, operasyon martın 15 ine gün verdiler, burun ameliyatı olucam hem et var onu alıcaklar birazda kemikli burnum onuda düzelticekler. inşallah kolay toparlanırım glişmeleri bildiririm size tatlım. bu arada kılo vermek istiyorsan sporun bitsede vazgeçme canım bak havalar düzeldi evin etrafında yarım saat 45 dk yürüsen yeterli olur diyetle beraber hem açık havada daha çok kalori yakılıyor. güzel haberlerini bekliyoruz
tünaydın canım, yeni topiğin hayırlı olsun çok sevindim bende kopya çekiveririm artık![]()
İnşallah hemen toparlarsın,arkadaşım da aynı operasyonu geçirmişti.canı acımamış ama sonrasında yüzü şişmiş. burnundaki bantlardan rahatsız olduğunu söylüyordu.tek başına gitmişti operasyona,kolay geçtiğini söylemişti.bence sen gene de yalnız gitme.onun ailesi ilgisizdi,geleni olmadı.böyle durumlarda insanın yanında biri olmalı.
Ben kilo vermek istemiyorum,hatta 1,5 kilo vermişim çok üzüldüm.tek derdim doğum sonrası sarkan vücudumu sıkılaştırmak.25 kg alıp verince insan sarkıyor:9;