• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet bu konu da çok haklı çünkü kendine gelemiyorsun hele ki onlar için daha zor sen onu askeriyenin içinde bırakıyorsun ve o öylece yapayalnız kalıyor tıpkı ilk günkü gibi :2: ama görmeden de olmuyor işte bizim çok yakın olduğu için 4 kez gittim zaten 2sinde evciye çıkardık ve bu yüzden hiç alışamadık ikimizde :2: şimdi 1 ay oldu gitmeyeli 15 gün sonra gitcem yanına tekrar 1.5 ayı doldurmuş olcaz sonra tekrar başa sarcaz off böyle zor bi durum işte iki ucu b.klu değnek misali gitmeden de olmuyor gidince de olmuyor :2:
ve geldik Ardahan'a ikoncanımızda pek bi saf saf bakıyor bugün :75:

malesef canım gerçekten iki ucu b...klu değnek ben gitsemde zaten evci falan çıkaramam benim tanıdıklarım var orda kalırım ama onla sadece zaman geçiririz işte neyse benim içinde zor olur aslında gidip geri dönmek neyse biraz daha dayanim artık bu ay çabucak çıksın gitsin bu günkü ikonumuz :75:

malesef canım gerçekten iki ucu b...klu değnek ben gitsemde zaten evci falan çıkaramam benim tanıdıklarım var orda kalırım ama onla sadece zaman geçiririz işte neyse benim içinde zor olur aslında gidip geri dönmek neyse biraz daha dayanim artık bu ay çabucak çıksın gitsin bu günkü ikonumuz :75:

3 günlük izin alsın. eşimin bi arkadaşı öyle yapmış. nişanlısı gelecek, tabi evci çıkaramıyor çocuk, izin almış 3 gün. öyle vakit geçireceklermiş. tabi dönüşü de 3 gün gecikir o ayrı.

bende anca kayınvalidemle gidip evciye çıkarabildim.. dayanıcaz canım napalım 5 gün sonra 7 tane 10 günümüz kalıyor :) bu ayda bitince 46 kalıyor sanırım bitcek bitcek bitmek zorunda:16:

Kızlar bazı yerlerde sanıyorum onaltı mayıs gecesi bazı yerlerde onbel mayıs gecesi ( gece 12) cıkarıyorlar..

Neye göre sayıcaz şafağı şaşırdım

Kızlar bazı yerlerde sanıyorum onaltı mayıs gecesi bazı yerlerde onbel mayıs gecesi ( gece 12) cıkarıyorlar..

Neye göre sayıcaz şafağı şaşırdım

17 sabah cıkma ıhtımallerıde var oyuzden bence 16 ya gore sayalım hepımız suan oldugu gıbı sonrada 1 gun once sonra cokta umrmuzda olmaz sanki:)

:75::72:Günaydın arkadaşlar şafağımız 75:72::75:
İkoncanımız çıt kırıldım yesinler :16:

Bugün güzel vatanımızdan ARDAHANdayız ARDAHANımıza selam yola devam

Eki Görüntüle 645663

Bakalım ARDAHANımızın neyi meşhurmuş?
Kaşar Peyniri, Çıldır Gölü :21:

Herkese hayırlı hafta sonları inşallah :nazar::72:

kuzularim Günaydın nasılsınız.arkadaşım dayim telefon dan ilkkez bağlanıyorum zormuş :9: bugün ki safak ikonum :28:
Günaydın canım ohh az kaldı çok az rabbim bizede nasip et :16:
Gunaydın nazlıcıım nerelerdeler acaba nehırnılden haberın varmı bugunkı safakta yazılmadı zeynep bıle yok artık merak ettım şimdi..

Kuzum burdayım cumartesi 10da başlıyor işim 1de paydos :27::16: kredi kartını yatırdım geçiktimde azcık bugünlük oldu birşeyler :52:

bende iyim canım..günler gectikçe sabırsızlık artıyo sanki..

Hasret çogalırken sabrımızda azalıyor canım benim ama yarısını bitirdik ve diger yarısı daha çabuk geçiçek inşallah havaların düzelmesi bile onlara kavuşucagımızın sinyalini veriyorya umutlar daha mutlu beklememizi sağlıycak :nazar:

Hasret çogalırken sabrımızda azalıyor canım benim ama yarısını bitirdik ve diger yarısı daha çabuk geçiçek inşallah havaların düzelmesi bile onlara kavuşucagımızın sinyalini veriyorya umutlar daha mutlu beklememizi sağlıycak :nazar:

haklısın canım..inşallah bitecek bu günlerde..yarısı bitti cidden ilk zamanlar 1gün bile geçmicek gibi geliyodu

Back
X