- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Teşekkürederim canımcım Amin inşallah öyle olur artık birşeyler bulucaz inşallah bu haftanın kesin olmuycagı belli olsunda zaten busaatten sonrada askerim kardeşini getirtemezki ordan nasıl izni ayarlıycak uzun dönemlerinde yemin töreni varmış bu hafta aslında tek sorun babam haftaya gitseya keşke herşey tam istedigimiz gibi olucakgünaydın kızlar,
canım benim sıkma canını olduğu kadar olmadığı kader yapıcak bişi yokzaten en başında plan yaparkende yalan düşünücektik sana şimdi döncez yine o noktaya sana pembe bir yalan buluveercez artık
üzülme sakın sık dişini bu son olur inşallah zaten sen gidip geldikten sonrada günler iyice azalıcak babanın dizinden ayrılmazsın o gelene kadar. kim varsa sokucan devreye artık konferans yaparsın en kötü ihtimalle telefondan içini ferah tut. kazasız belasız gider görür gelirsin
senı cok ıyı anlıyorum canım bende yalanla cok gıttım ama bende hep ıcımde sıkıntı ferah bır gun gecıremedım yanarım buna yanarım.ever burcunun da dedıgı gıbı bır konferans yapsan telefondan veya bırşeyler bulalım senın ıcın kuzum uzulmeee sen yaa
İnsanın içi hep sıkıntı oluyor kuzum gerçekten babama yalan söylemektende çok sıkıldım kendimi kötü hissediyorum başka yoluda yok gülsemde içimde dert oluyor yalanla yaptıgım için