• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

geçmiş olsun canım hayırdır neyin var? :29:bizde iyi diyelim iyi olalım işte canım :)

çok önemli bişey değil de biraz sancılandım işte:34: Allah daha iyi etsin canım.. havalarda öyle güzel ki insanın içi kıpır kıpır oluyo bir de sevdiklerimiz gelsin de ne gezeriz valla:16::16::16:
hımm geçmiş olsun canımm :29: valla canım ne güzel olurdu yaa. senin askerin nasıl kuzum?

kızlar bu ay sevdiceğin doğum günü, ne yollayabilirim yardımcıı olurmusunuzz banaa ??
canım valla cok zor ya yani orada işine yarayacak bir şey olması lazım. benimkinin çarşıya giyecek bir şeyi yoktu kazak yollamıştım ama ne olabilir başka inan bimiyorum istersen geldikten sonra ver bir şey?

aaa canım tanıyamadım seni, ismin değişmiş nazlı sensin dimi :1: biz sınavı bekliyoruz martın sonunda sınava girecek canım :)

evt canım benım ..hımm az kalmıs benımde burdakı iş arkadasımlarım sogutuyor az once konustular gene dıyorlar.uzman cavus olana kdr astsubay olsun.olma hakkı var sınavlarına tkrardan gırecek ama olsun dıyorlar.

insanın hıc düzeni oturmazmı nıye normal herkes gıbı benım askerımde temelli gelmıyor:43::43:

[video=youtube;Z6wrcgdZr4M]http://www.youtube.com/watch?v=Z6wrcgdZr4M&feature=share[/video]

evt canım benım ..hımm az kalmıs benımde burdakı iş arkadasımlarım sogutuyor az once konustular gene dıyorlar.uzman cavus olana kdr astsubay olsun.olma hakkı var sınavlarına tkrardan gırecek ama olsun dıyorlar.

benim çevremde de her kafadan bi ses çıkıyo kimisi asker olsun ne güzel diyo kimisi hiç bulaşmasın zor iş diyo. hakkımızda hayırlısı artık canım. senin askerin ne düşünüyo astsubaylık kafasında yokmu

Son düzenleme:
benim çevremde de her kafadan bi ses çıkıyo kimisi asker olsun ne güzel diyo kimisi hiç bulaşmasın zor iş diyo. hakkımızda hayırlısı artık canım. senin askerin ne düşünüyo astsubaylık kafasında yokmu

kafasında var ama uzman çavuşluktan sonra yukseltmeyı dusunuyor.yanı gıdıcek ole.çok sıkıldım ınankı herkes bırsey dıyor.senın gene ıyı ust rutbe bu uzman cavus olarak gıdınce cok ezılecek bı kısı solemıyor cok kısı soluyor demekkı ınsanların bı bıldıgı var.yazık edecek bıze kendıne

Kızlar kaç gündür giremedim.eskisi kadar foruma uğrayamıyorum.bebişle vakit geçireceğim diye bir bakmışım akşam olmuş.artık ailemin yanına geldim,eşim dönene kadar burada kalacağım.şafak saymayı da bıraktım,saymayınca daha çabuk geçiyor;)
Umarım hepiniz çooook iyisinizdir.şaka gibi nereden nereye geldik,şafak düştükçe düşüyor

Gunaydin canim benimm;) 70lerde gecsin artiiikkk:) bizim durumlar cok cok guzel gidiyo cok mutluyum askerimin bugun denetlemesi varmis buyuk ihtimalle sesini duyamiycam ama olsun sonra rahatlamis olucaz insallah:))

herkesin denetmelemesi vardı galiba bugün. askerim spor yapmaktan koşmaktan bi hal olmuş. sesi çok bozuk geliyordu. galiba hasta oluyor. :2::2: :26:

vala ben az kaldı kafayı yerim..

memurluk ıcın tercıh yapıcam.beyfendının uzmanlık yerı bellı degıl dogu yazdım dıye bı tırıp... atanırsan ben sana sorarım falan demeler.

gecen kı tartısmamızda bırbırımızı bıraz daha tanıyalım demıstım bu sozumu bana sımdı kullanıyor sen demedınmı bırbırımızı tanıyalım bende dedım başka zaman o kadar şey solerım kaleye almazsın işine gelenı kaleye alıyorsun ıyı sen bılırsın dedım.kızlar anlıcagınız nisan ayında bızım durumumuz bellı olmaz baksana offff:43::43: sıkıldım artık uzaklıktannn

uzaklıktan hepsi. gelsin hepsi geçer. az kaldı. biraz daha sabır..

kimseler de yokmuş. benim askerimin yanına gidişim kesinleşti. ama 29unda gidiyorum. kaldı 23 gün. :43::43:

benim askerimin karakolunda denetim vardı bugün gece askeri olmasına rağmen bütün gün ayaktaydı bu yüzden uykusuz kaldı :2:

iyi akşamlar yarenlerim nasılsınız ?

çok şükür 71 olduk ..Allahım zaman çabuk çabuk geçsin ve yanımıza dönsün askerlerimiz..kokusunu çok özledim :26:

bugün kendime güzel pabuçlar aldım..askerim geldiğinde giyicem, hazırlıklar biraz erken başladı ama napim dayanamadım çok güzeldi :1:

anladığım kadarıyla denetim olmuş çoğu askere..ben dün akşamdan beri konuşamadım..denetim oldu mu olmadı mı bilmiyorum :71:

benim askerimin karakolunda denetim vardı bugün gece askeri olmasına rağmen bütün gün ayaktaydı bu yüzden uykusuz kaldı :2:

her yerde denetleme var sanırım. iyi koşamamışlar sanırım bizimkiler, yüzbaşı çarşı izinlerini kilitleyecekmiş. tabi benimki yaşına rağmen herkesten iyi koşmuş. övünüp duruyor. :9::9::9: ama kuru yanında yaş da yanıyor. o yüzden hepsinin izinler iptal. :26:

Son düzenleme:
iyi akşamlar yarenlerim nasılsınız ?

çok şükür 71 olduk ..Allahım zaman çabuk çabuk geçsin ve yanımıza dönsün askerlerimiz..kokusunu çok özledim :26:

bugün kendime güzel pabuçlar aldım..askerim geldiğinde giyicem, hazırlıklar biraz erken başladı ama napim dayanamadım çok güzeldi :1:

anladığım kadarıyla denetim olmuş çoğu askere..ben dün akşamdan beri konuşamadım..denetim oldu mu olmadı mı bilmiyorum :71:
İyi akşamlar canım iyim çok şükür sen nasılsın?bencede artık mayıs gelmeli yeter bukadar çektigimiz hasret :38:
her yerde denetleme var sanırım. iyi koşamamışlar sanırım bizimkiler, yüzbaşı çarşı izinlerini kilitleyecekmiş. tabi benimki yaşına rağmen herkesten iyi koşmuş. övünüp duruyor. :9::9::9: ama kuru yanında yaş da yanıyor. o yüzden hepsinin izinler iptal. :26:

Kurunun yanında yaşın yanması kadar mantıksız birşey yok canım ya üzüldüm inşallah fikirleri degiştirirlerde eşin izne çıkar birgünlük izin bile psikolojilerini etkiliyor:30:

İyi akşamlar canım iyim çok şükür sen nasılsın?bencede artık mayıs gelmeli yeter bukadar çektigimiz hasret :38:

Kurunun yanında yaşın yanması kadar mantıksız birşey yok canım ya üzüldüm inşallah fikirleri degiştirirlerde eşin izne çıkar birgünlük izin bile psikolojilerini etkiliyor:30:

muhtemelen çok sıkılacak. bu hafta çıkacaklarmış. sonra iptalmiş. o da iki hafta çıkmam bunalırım. sen gelir evci çıkarırsın dedi. ayın 29una denk geliyor işte. sonra da 45 gün kalmış olacak. artık idare edecek. belki nisanda izinleri açılır bilmiyorum. :26:

muhtemelen çok sıkılacak. bu hafta çıkacaklarmış. sonra iptalmiş. o da iki hafta çıkmam bunalırım. sen gelir evci çıkarırsın dedi. ayın 29una denk geliyor işte. sonra da 45 gün kalmış olacak. artık idare edecek. belki nisanda izinleri açılır bilmiyorum. :26:

Açılır canım okadarda abartmazlar yani saçmalamazlar inşallah senin gidip evci çıkarmak çokgüzel olucak işte canım olmadı nisandada gider çıkartırsın :16:

Açılır canım okadarda abartmazlar yani saçmalamazlar inşallah senin gidip evci çıkarmak çokgüzel olucak işte canım olmadı nisandada gider çıkartırsın :16:

nisanda gidemem herhalde canım ya. git gel yol parası, 3 gün dışarıda yiyoruz. otel de dünyanın parası. kredi ödüyorum aynı zamanda. zorluyor beni. tam borçlar,eşyaların taksitleri bitecek beyimiz gelecek. :37: ayarladım ben diyor. :34:

Back
X