• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

İyi geceler herkese :-) pikolatam sen bebisi alip gel dimaaam sen ben bulusalim :-D hatta yarenler sizde sevdiceklerinizi ziyarete gelin hepimiz bulusalim :-)

Öyle düşünme canım benim bebişle ugraşıyorsun kolay birşey degil insanın kafası dalgın olabiliyor arar birazdan inşallah napalım insan bazı şeyleri degiştiremiyor öyle kabullenmek engüzeli :16:
Biraz önce aradı,çok şükür pek surat yapmadı,askerlik yaradı kocama,çok yumuşak huylu oldu:)
3 senedir bi sıkıntı yaşamadık canım kayınvalidem de kayınpederimde sağolsunlar hep yanımda hep destekçim böyle devam etsin diye dua ediyorum :16:
Cnm biz de öyleyiz,darısı herkesin başına.ömür boyu böyle gider merak etme.
İyi geceler herkese :-) pikolatam sen bebisi alip gel dimaaam sen ben bulusalim :-D hatta yarenler sizde sevdiceklerinizi ziyarete gelin hepimiz bulusalim :-)
Ay ne güzel olurdu;) benim bebiş kurulu bebek gibi :9: yerinde duramaz,iki dakika konuşturmaz insanı.biz artık Ankara'da değiliz,annemlerin yanına geldim geçen hafta.eşim dönene kadar buradayım.
ne güzell bakalım benımkıler nasıl olucak hıc gormedıgım kaynana ıle pederımız:44:
benım kaynana cok otoritermışş :49::52::59:
Güler yüzlü ol yeter:)inşallah çok iyi insanlardır ve birbirinizi çok seversiniz.

3 gündür spor yapmıyorum,şimdi yarım saat yapıp öyle yatacağım.ne kadar azimliyim:9: gözlerim yaşardı.her şey sıkılaşmak uğruna :9:

Biraz önce aradı,çok şükür pek surat yapmadı,askerlik yaradı kocama,çok yumuşak huylu oldu:)

Cnm biz de öyleyiz,darısı herkesin başına.ömür boyu böyle gider merak etme.

Ay ne güzel olurdu;) benim bebiş kurulu bebek gibi :9: yerinde duramaz,iki dakika konuşturmaz insanı.biz artık Ankara'da değiliz,annemlerin yanına geldim geçen hafta.eşim dönene kadar buradayım.

Güler yüzlü ol yeter:)inşallah çok iyi insanlardır ve birbirinizi çok seversiniz.
amin canım inşallah herkes evlenince değişir diyor ama ben inanmıyorum böyle gidicek inşallah :16:

:67::72:Günaydın arkadaşlar şafağımız 67:72::67:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ZONGULDAKtayız ZONGULDAGımıza selam yola devam:10:

$zonguldak.webp

ZONGULDAGımızın neyi meşhurmuş bakalım ?
Zonguldak Taskomuru ( Karaelmas ),Cehennemagzi, Gokgol ve Inagzi Magaralari,odunu,sıra bastn ve simiti​

Günaydın yarenlerim..Nasılsınız umarım hızlı bır gun olur..

buğun ki şafak ikonumm :21: Diyarbakır..

çok şirinnn yaa ikonum..

Amin canım benim inşallah seni bir kavuşturalım bizede ozaman çok azkalmış olucak kavuş biranönce sen git sıra bize gelsin :27: gelip anlatcan kavuşma anını ona göre :20::23::29:

Anlatıcam canım bakalım neler olucak.cok şaşkın oluyorum ben ya uzaklık olunca karsına gecınce ılk 10 dk susuyoruz sonra ıcımden kendıme seslenıyorum bu senın sevgılın :20:fln dıye sonra konusmaya başlıyorum.:40:Makyaj yapmıcam ılk gun çok ufak dan rumel o kdr oda sevmıyor pek zaten ılk gun aglarım rezıl olmasın yuzum :14:ikinci gün yeşillencem o zaman yaparım yeşili herkes cok yakıstırıor bana:21:

günaydın kızlar askerimin telefonuyla musmutlu uyandım darısı görüşemeyen arkadaşlarımın başına:16::16::16: nasılsınız bakalım??

günaydın kızlar askerimin telefonuyla musmutlu uyandım darısı görüşemeyen arkadaşlarımın başına:16::16::16: nasılsınız bakalım??

Günaydın canımm..ben iyi sayılırım gunlerın azalması ıle safak sıkıstırmasını saymazsak daha ıyı olucak ama işte..ne güzell işte bende şuan kameradan askerımı goruyorum 2 gundur çarsı ıznınde cok ıyı :16:

Anlatıcam canım bakalım neler olucak.cok şaşkın oluyorum ben ya uzaklık olunca karsına gecınce ılk 10 dk susuyoruz sonra ıcımden kendıme seslenıyorum bu senın sevgılın :20:fln dıye sonra konusmaya başlıyorum.:40:Makyaj yapmıcam ılk gun çok ufak dan rumel o kdr oda sevmıyor pek zaten ılk gun aglarım rezıl olmasın yuzum :14:ikinci gün yeşillencem o zaman yaparım yeşili herkes cok yakıstırıor bana:21:

İnsan çok aglar gerçekten benimde hep bozuluyor çabucak makyajım ama yapıcam ya dayanamam ben zaten sevinçten gidene kadar aglarım birde görünce artık durdurabilene aşk olsun :27:

Günaydın canlar:1: kalktım facebooka bi baktım herkes yer bildirimi yapmış pazar keyfi diye çok sinirim bozuldu ya off :2:
Günaydın canımm..ben iyi sayılırım gunlerın azalması ıle safak sıkıstırmasını saymazsak daha ıyı olucak ama işte..ne güzell işte bende şuan kameradan askerımı goruyorum 2 gundur çarsı ıznınde cok ıyı :16:
off ne güzel ya hem şafağın azcık kaldı hem de kameradan askerini görüyorsun keşke bizim de çarşı olsa da görsem :2:

İnsan çok aglar gerçekten benimde hep bozuluyor çabucak makyajım ama yapıcam ya dayanamam ben zaten sevinçten gidene kadar aglarım birde görünce artık durdurabilene aşk olsun :27:
pek sulu gözüz canım be ben şimdiden ağlamaya başladım haftaya görünce nolur tahmin bile edemiyorum :2:

Back
X