canını sıkan bir şey mi olmuş? sana patlıyordur. şunu anladım asla telefonda kavga etmeyeceksin. çünkü düzelmiyor. düzelse de insanı yıpratıyor. haklı da olsak telefonda anlatmak mümkün olmuyor, anlasalar da geç anlıyorlar biz de yıprandığımızla kalıyoruz.
2 gün uykusuz kalmıştı o yüzden sinirliydi, sonra o sinir üstüne yapıştı kaldı..şimdiye kadar çok iyiydik şimdi her konuda kavga çıkarabiliyor..herşeye kızıyor..ya inanki telefonda barışamıyoruz, bugün aramadı,biliyorum inat yaptı o yüzden aramadı..tüm günüm zehir gibi geçti benimde :84:
o ne derse tamam de canım haklısın de sinirleri normale dönünce anlıyorlar yaptıklarını geri adım atıyorlar daha da iyi davranıyorlar bizde öyle oldu yani ne sabır varmış biz de ya
o burdayken hep derdim ben yaparım ederim diye ama yok ya olmuyormuş yani..evli olup göndermek de ayrı zordur yatağa tek başına girmek filan düşünmek istemiyorum.. okulda çift görmek istemiyorum bildiğin ya of
Allah nasip ederse pazar sabahı yanındayım canım
ya kuzum bende tamam diyorum ama çok fazla alttan alamıyorum..bir yapıyorum iki yapıyorum üçüncüde cevap veriyorum konu uzuyor :26: nasıl davranacağımı şaşırdım..çok üzülüyorum