- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.980
- 373
Cnm ya sen tek mi kalıyorsun? Öyleyse zor olmalı.
evet canım yapayalnız kalıyorum. akşam uyurken ses yok, sabah uyandığımda ses yok. televizyon açmazsam sadece üsttekilerle alttakileri dinliyorum. yalnız yemek yiyorum, yalnız kahvaltı yapıyorum. önceden de yalnız kaldım ama onunla yaşamaya başladıktan sonra yalnız kalmak çok ağır, çok zor geldi. neyse 41 gün kaldı. geçer herhalde.
merhaba kızlar..moralim çok bozuk..sürekli aynı şeyleri yaşıyorum hayatım dejavu oldu..bugün bizim yıl dönümümüz..ve doğum günümü unuttuğu gibi bugünü de unuttueminim aklına bile gelmeyecek..demek ki ben yanında olunca tüm günleri hatrlıyormuş, benden uzakta birini bile hatırlamadı :44: geceden bu yana kendimi doldurup duruyorum..o telefonu açarsa gerçekten çok fena patlıycam bu sefer
![]()
kuzum sana çok güldüm ben.
ama hatırlamış bak ne güzel. unuturlarsa kızmayın canlar. bazen insan unutabiliyor.
canlarım sabah bir kalktım ki gözümü açamıyorum,hemen doktora gittim enfeksiyon kapmışım arpacık filan değilmiş ve 10 günden önce geçmez dedi.Böyle olunca lens de takamıyorum.Hem astigmat var hem miyobum dolayısıyla kör kör geziyorum lenssiz :2:Üstüne vize haftam ve haftasonu nişanlımın yanına gitcem.Ne bahtsızım ya enfeksiyon kapcak haftayı buldum :2::2:![]()
hafta sonuna kadar en azından hafifler canım. kardeşime de oldu aynısı geçenlerde. ilaç kullandıktan sonra iki gün içinde hafiflemişti.
haftaya ertelesen yanına gitmeyi içine sinmiyorsa... gerçi bir hafta daha beklemek zor gelir.