• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bence de dönüşlerinde tatil şart. onların dinlenmeye, bizlerinse onlarla 7-24 vakit geçirmeye ihtiyacımız olucak:1::16:ama bizim öyle bi imkanımız olmucak malesef iş arama telaşına başlıcaz döner dönmez.hayırlısı inşallah.

hayırlısı olsun inşallah canım gerçekten gelsinlerde onlara en iyi tatil aslında bizim yanımızda geçirecekleri günler olcak :34:

son gidişim de balayı gibiydi. ama tabi ısparta'da ne kadar balayı olursa :9: tekrar tatile çıkacağız inşallah. balayında tek yerde kalmayın bence. geze geze gidin. her gece bir yerde kalın. biz öyle yaptık. o kadar eğlendik ki. sadece bir yerde 3 gece kaldık. orada biraz sıkılmıştım. bu sene gidersek yine öyle istiyorum.

seni o kadar iyi anlıyorum ki. telaşın, mutluluğun yanında sıkıntı ve yorgunluk... hele bir de yalnızsın. ama güçlüsün ki tek başına ne güzel hallediyorsun. düğün sabahı tüm yorgunluklar telaş bitiyor. balayında ise her şeyi unutursun. :16:

ne güzel canım ya olsun onların yanında olmak neresi olursa olsun en güzel balayı bence.ay ne güzel siz gezmişsiniz bizimki gezmeyi sevmez kalabalığı sevmez biraz pimpirikli yani anlicağın :1: ama ben ona öyle bi süpriz yaptımki balayı tatilimizide aldım yani biraz emrivaki olcak ama olsun. insan hayatında kaç kere evlenir sanki.
bu arada evet çok yoruldum tek başıma bişeyleri halletmekten gelsin bundan sonrasınıda onun üzerine atcam ben biraz dinlenim dicem.gelsin yeterki sağsağlim bi gelsin.ah ahhhh valla hayal gibi ya aralıktan beri her ay daha çok var diyoduk şimdi gelecek ay inşallah sevdiklerimiz yanımızda diyebiliyoruz.çok şükür Allahım çok şükür...:21::21:

Merhaba kızlar ben gene yatak döşek yatıyorum okul sunum hayal oldu yani sesimi duyan korkuyor resmen :2:
Akşam kaynatmısınız gece okudum telfondan yazdıklarınızıda ben telefondan yazmayı beceremedım o kadar ugrastım.dimaam öncelıkle gecmıs olsun tatlımm.yanlızlık zor gece yazdıklarını gorunce cok uzuldum.:26:agrılarında var bıraz dıkkat et sıcak tut kendını.Gültenım sanada başarılar sunumunda Allah yardımcın olsun.aferım bole çalıskan kız ol kopma okuldann:16:
kuzum malesef ki gidemedim okula :2:
günaydın kızlar, hepinize hayırlı huzrulu cumalar ve h.sonları.

ya yazdıklarınızı okuyorumda hepinizi ayrı seviyorum ben ya neşe veriyosunuz bana bazen hüzünleniyorum bazende böyle ağzım kulaklarımda okuyorum yazılanları hepimiz bir nebze sıyırdık bu yüzden yorumlar bi değişik oldu hem yazarken hem okurken eğlenceli oluyor :1::1::1::1:
dimaam çok sevindim canım düzelmene çabuk toparlandın artık iyi bakıcaksın kendine burda hepberbar geçiricez kalan sayılı günlerimizi...
gültencim sende hemencik iyileş askerinide bizide meraklandırma bakıyım :20::20::20: ayrıca senin şafağın önceden bizimkiyle aynıydı ne yaptın birgün uzattınmı uzattıysan geri al kuzum ya aynı olsun nasıl olsa 16 sında bitiriyorlar askerliklerini aynı şehirlerde olalım :))) :1::1::1::16::16::16:
pinkim ladyim :1::1: hepimizi fena sıkıştırır halde şafak kelebekler gelip gider oldu karnımızın içinde uçuşmak için hafiften bir heyecan ve sabırsızlık sardı cümlememizi :52::52::52::52:
nehirim günaydın canım nasılsınnn:21::21::21:
nazlı canım dikkat et hastalanma sakınnnn:20::20::20:
geçicek gidicek bugünlerin hepsi artık kimse hastalanmasın cidden az zaman kaldı ben şuanda kendimle çok ilgilenir oldum siyet ve spor tam gaz sürüyor yaramazpisi gibi bende mayısın 10 u gibi paylaşıcam sonuçları şuan çıkmıyorum basküle :15::15::15:

dün gece çok değişik bir rüya gördüm ama mutlu uyandım allah hayır etsin aranızda anlayan varmı bilmem ama paylaşmak istedim. kalabalık biryerlere gitmişim arkadaşlarım falan var ama çok uzunca hazırlık yapıyorum kaç kat rimel sürdüm, saç şeklimi değiştiriyorum,kakül kestirmişim önce onları bırakıyorum sonra beğenmiyorum arkaya yatırıyorum... yüzüm çok güzel görünüodu parıl parıl parlıodum aynanın karşısında sonra aşkım arıo beni sanki flörtümüzün ilk zamanlarını yaşar gibi bişeyler soru bana... sende gelicekmisin diye soruyorum sen varsan gelirim diyor çok hoşuma gidiyor birbirimize kur yapıyoruz :16::16::16: sonra yanıma gelio ama onunda yüzü böyle ay gibi... ilk günlerimizi yaşar gibiydim offf offf

kızlar affedin yine çok uzun yazdımmm seviyom sizi :54::54::54::54:
Burcuum kuzum bende hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum :16:
hala iyileşemedim tatlım ya bugün daha de fenayım :2:
canım ben 1 gün uzattım şafağı çünkü 17si sabahı çıkıcak benimki :2:
sen kavuşma gününü düşündükçe böyle rüyalar görmen normal kuzum bende her gün yaz planlarımızı yaptığımızı görüyorum :1:
günaydınlar herkese:16:
askerim gittiğinden beri en zor haftaydı bu hafta.o kadar çok zorluk ve engel vardı ki onun yanına gitmem için aşılması gereken.hepsini hallettik çok şükür bugün gidiyorum:16:
çok sevindim canım benim iyi yolculuklar diliyorum haria bir haftasonu sizi bekliyor :16:
ne güzel canım ya olsun onların yanında olmak neresi olursa olsun en güzel balayı bence.ay ne güzel siz gezmişsiniz bizimki gezmeyi sevmez kalabalığı sevmez biraz pimpirikli yani anlicağın :1: ama ben ona öyle bi süpriz yaptımki balayı tatilimizide aldım yani biraz emrivaki olcak ama olsun. insan hayatında kaç kere evlenir sanki.
bu arada evet çok yoruldum tek başıma bişeyleri halletmekten gelsin bundan sonrasınıda onun üzerine atcam ben biraz dinlenim dicem.gelsin yeterki sağsağlim bi gelsin.ah ahhhh valla hayal gibi ya aralıktan beri her ay daha çok var diyoduk şimdi gelecek ay inşallah sevdiklerimiz yanımızda diyebiliyoruz.çok şükür Allahım çok şükür...:21::21:

bir gelinimiz daha var demek canım hayırlısı olsun ne güzel telaşlar bunlar :16: balayına nereye gidiyorsunuz bakim :1:
sanırım seneye bu zamanlarda ben aynı telaşlarda olucam :16:

günaydın kızlar, hepinize hayırlı huzrulu cumalar ve h.sonları.

ya yazdıklarınızı okuyorumda hepinizi ayrı seviyorum ben ya neşe veriyosunuz bana bazen hüzünleniyorum bazende böyle ağzım kulaklarımda okuyorum yazılanları hepimiz bir nebze sıyırdık bu yüzden yorumlar bi değişik oldu hem yazarken hem okurken eğlenceli oluyor :1::1::1::1:
dimaam çok sevindim canım düzelmene çabuk toparlandın artık iyi bakıcaksın kendine burda hepberbar geçiricez kalan sayılı günlerimizi...
gültencim sende hemencik iyileş askerinide bizide meraklandırma bakıyım :20::20::20: ayrıca senin şafağın önceden bizimkiyle aynıydı ne yaptın birgün uzattınmı uzattıysan geri al kuzum ya aynı olsun nasıl olsa 16 sında bitiriyorlar askerliklerini aynı şehirlerde olalım :))) :1::1::1::16::16::16:
pinkim ladyim :1::1: hepimizi fena sıkıştırır halde şafak kelebekler gelip gider oldu karnımızın içinde uçuşmak için hafiften bir heyecan ve sabırsızlık sardı cümlememizi :52::52::52::52:
nehirim günaydın canım nasılsınnn:21::21::21:
nazlı canım dikkat et hastalanma sakınnnn:20::20::20:
geçicek gidicek bugünlerin hepsi artık kimse hastalanmasın cidden az zaman kaldı ben şuanda kendimle çok ilgilenir oldum siyet ve spor tam gaz sürüyor yaramazpisi gibi bende mayısın 10 u gibi paylaşıcam sonuçları şuan çıkmıyorum basküle :15::15::15:

dün gece çok değişik bir rüya gördüm ama mutlu uyandım allah hayır etsin aranızda anlayan varmı bilmem ama paylaşmak istedim. kalabalık biryerlere gitmişim arkadaşlarım falan var ama çok uzunca hazırlık yapıyorum kaç kat rimel sürdüm, saç şeklimi değiştiriyorum,kakül kestirmişim önce onları bırakıyorum sonra beğenmiyorum arkaya yatırıyorum... yüzüm çok güzel görünüodu parıl parıl parlıodum aynanın karşısında sonra aşkım arıo beni sanki flörtümüzün ilk zamanlarını yaşar gibi bişeyler soru bana... sende gelicekmisin diye soruyorum sen varsan gelirim diyor çok hoşuma gidiyor birbirimize kur yapıyoruz :16::16::16: sonra yanıma gelio ama onunda yüzü böyle ay gibi... ilk günlerimizi yaşar gibiydim offf offf

kızlar affedin yine çok uzun yazdımmm seviyom sizi :54::54::54::54:
Canım çok güzel bir rüya görmüşsün rabbim hayra çıkartsın inşallah:nazar:yüzünüzün parlaması falan sanırım güzel günleri gösteriyor canım inşallah zorluktan sonraki güzellik bu olsa gerek:16::38:
[video=youtube;yGiwaEliALU]http://www.youtube.com/watch?v=yGiwaEliALU[/video]

bu da benden istanbulda yaşayan yarenlere gelsin :34:
Canım bu şarkıyı nasıl unutmuşum hemen dinliyorum teşekkür ederim :16: sen nasılsın bebiş nasıl zaman daralıyor:49::16:
günaydınlar herkese:16:
askerim gittiğinden beri en zor haftaydı bu hafta.o kadar çok zorluk ve engel vardı ki onun yanına gitmem için aşılması gereken.hepsini hallettik çok şükür bugün gidiyorum:16:

Günaydın canım çok sevindim engelleri halletmene inşallah sorunsuz gider gelirsin hasretin birazda olsa dinmiş olur:nazar::16:

Bir gelinimiz daha var maşallah :nazar: geçti bitti canım çokşükür artık kavuşma hayallerimiz güzel şafaklarımız olucak inşallah:nazar::16:
Merhaba kızlar ben gene yatak döşek yatıyorum okul sunum hayal oldu yani sesimi duyan korkuyor resmen :2:

Canım çok kötü olmuş bu çok geçmiş olsun sıcak birşeyler tüket ilaçlarını al doktora git olmadı canım böyle uzun atlatabilirsin mevsim geçişleri hastalıklarından nefret ediyor insan:2:

bir gelinimiz daha var demek canım hayırlısı olsun ne güzel telaşlar bunlar :16: balayına nereye gidiyorsunuz bakim :1:
sanırım seneye bu zamanlarda ben aynı telaşlarda olucam :16:[/QUOTE]

evet canım az kaldı düğünümüze inşallah sizlerde böyle güzel mutlu günler yaşayın.balayına antalya'ya gitcez canım ayarladım herşeyi 1 hafta tatilimizeide aldık ama askerimin haberi yok süpriz yapcam ona :21::21:

hayal gibi gelmeleri değil mi? son gidişime bir ay kala saymaya başlamıştım. onu görmek gerçekten hayal gibiydi. şimdi ise eve dönmesi, o gün hayal gibi. bir ay kalmasına kaç günümüz kaldı ki? geçer inşallah.
çok güzel bi balayı geçirin inşallah canım. hangi şehre gideceksiniz?

kuzum malesef ki gidemedim okula :2:

sen kavuşma gününü düşündükçe böyle rüyalar görmen normal kuzum bende her gün yaz planlarımızı yaptığımızı görüyorum :1:

çok sevindim canım benim iyi yolculuklar diliyorum haria bir haftasonu sizi bekliyor :16:

sanırım seneye bu zamanlarda ben aynı telaşlarda olucam :16:

geçmiş olsun canım. herkes hasta bu aralar. dikkat edelim kendimize.

Bir gelinimiz daha var maşallah :nazar: geçti bitti canım çokşükür artık kavuşma hayallerimiz güzel şafaklarımız olucak inşallah:nazar::16:

Canım çok kötü olmuş bu çok geçmiş olsun sıcak birşeyler tüket ilaçlarını al doktora git olmadı canım böyle uzun atlatabilirsin mevsim geçişleri hastalıklarından nefret ediyor insan:2:

Aldım kuzum ilaçlarımı uzun zamandan beri bu kadar kötü olmuyordum bu sefer kötü yakalandım :2: gerçekten şu mevsim geçişi hastalıkları birşeye benzemiyor canım

nehirnilcim çok teşekkür ederim bu arada ben çoklu cevap yazmayı bilmiyorum o yüzden böyle yazıyorum kızlar ya.hasta olanlarada çok geçmiş olsun kızlar

evet canım az kaldı düğünümüze inşallah sizlerde böyle güzel mutlu günler yaşayın.balayına antalya'ya gitcez canım ayarladım herşeyi 1 hafta tatilimizeide aldık ama askerimin haberi yok süpriz yapcam ona :21::21:
oh harika canım Allah içinize sindirsin çok güzel bir balayı geçirirsiniz inşallah :16:
hayal gibi gelmeleri değil mi? son gidişime bir ay kala saymaya başlamıştım. onu görmek gerçekten hayal gibiydi. şimdi ise eve dönmesi, o gün hayal gibi. bir ay kalmasına kaç günümüz kaldı ki? geçer inşallah.

saol canım benim bu dönem tam salgın dönemi

dimaam antalyaya gitcez kısmet olursa inşallah hepimiz askerlerimiz gelince çoooookkkk mutlu oluruz çooookkkkk

dimaam antalyaya gitcez kısmet olursa inşallah hepimiz askerlerimiz gelince çoooookkkk mutlu oluruz çooookkkkk

amin canım amin. türkiye'de balayı yapılacak çok güzel yerler var. biz de akyaka'ya gitmiştik. bu günleri, yorgunluklarımızı unutacağız. sanki hiç gitmemiş gibi olacaklar.:46:

saol canım benim inşallah güzel bir balayı geçiririz benim pimpirikliyle :46::9::9:
geçirirsiniz geçirirsiniz canım gözü senden başka birşey görmüceği için pimpiriklik kısmını da unutur :1:
amin canım amin. türkiye'de balayı yapılacak çok güzel yerler var. biz de akyaka'ya gitmiştik. bu günleri, yorgunluklarımızı unutacağız. sanki hiç gitmemiş gibi olacaklar.:46:

Bizde 2 sene önce akyakaya tatile gitmiştik ikimizde bayıldık oraya :16:

amin canım amin. türkiye'de balayı yapılacak çok güzel yerler var. biz de akyaka'ya gitmiştik. bu günleri, yorgunluklarımızı unutacağız. sanki hiç gitmemiş gibi olacaklar.:46:[/Q

inşallah canım hiç yaşamamış sayacaz bu ayrılığı.gerçi bu ayrılık çok pekiştirdi sevgimizi hiç duymadığım sözleri duyuyorum sevdiğimden bazen iyimi oldu ne diyorum bu adamın askere gitmesi.:9::9: gerçekten çok güzel yerler var ülkemin gezilip görülecek ama bizim zaman kısıtlı yoksa ben tatili uzun tutcaktım neyse kısmet o gelsinde bir an önce bi kavuşalımda ...

sen kavuşma gününü düşündükçe böyle rüyalar görmen normal kuzum bende her gün yaz planlarımızı yaptığımızı görüyorum :1:/QUOTE]

:50::50::50: oyy kıyamam üşütmüşsün adam akıllı herhalde tatlım yatarken ayağının altına vicks sür üzerine kalın çorap giy ve yatağın içine sok ayacıklarını boğazlara ve öksürüğe en iyi ilaç birde sirkeyle gargara yapabilirsen eğer çok iyi geliyor mikrobu kırıyor. ilaçlar seni daha çok halsizleştirir bunları denersen daha çabuk toparlanabilirsin belki :34::34:
bizimkide 17 sinde çıkıcak ama ben uzatmadım gitmedi elim :30::30: zaten 16sı dedinmi bitiriyorlar askerliği oyüzden kalsın öle :23::23::23:
düşünmez olurmuyum ya o heyecanı her hayal ettiğimde yaşıyorum kelebekler midemi ziyaret ediyolar her seferinde:1::1:

Canım çok güzel bir rüya görmüşsün rabbim hayra çıkartsın inşallah:nazar:yüzünüzün parlaması falan sanırım güzel günleri gösteriyor canım inşallah zorluktan sonraki güzellik bu olsa gerek:16::38:

amin tatlım benim hepimizi bekliyor güzel günler.... sen napıosun canım biraz sessiziz bu aralar herşey yolunda dimi şafak haricinde:34:

Aldım kuzum ilaçlarımı uzun zamandan beri bu kadar kötü olmuyordum bu sefer kötü yakalandım :2: gerçekten şu mevsim geçişi hastalıkları birşeye benzemiyor canım
Canım limonlu çay thilotda iç bunlar iyi geliyor vitamin depolamanda lazım portakal falan tüket canım toparlanırsın çabukcak inşallah canım:2:
nehirnilcim çok teşekkür ederim bu arada ben çoklu cevap yazmayı bilmiyorum o yüzden böyle yazıyorum kızlar ya.hasta olanlarada çok geçmiş olsun kızlar

Olsun canım benim rabbim sanada kolaylık versin tek başına okadar işin üstesinden gelmişsin maşallah sana:16:

geçirirsiniz geçirirsiniz canım gözü senden başka birşey görmüceği için pimpiriklik kısmını da unutur :1:

Bizde 2 sene önce akyakaya tatile gitmiştik ikimizde bayıldık oraya :16:

valla canım benimki çok kıskanç o yüzden pimpirikli diyorum.inşallah gözü başka bişe görmezde rahat bi tatil yaparız.:9: akyaka yı hiç duymadım biraz araştırim internetten bakayım bi.

amin tatlım benim hepimizi bekliyor güzel günler.... sen napıosun canım biraz sessiziz bu aralar herşey yolunda dimi şafak haricinde:34:

İyim canım benim herşey yolunda çokşükür şafakta yolundada sıkıştırıyo işte onun dışında bir durum yok bazen özlem sessizleştiriyor beni durgun hale getiriyor bazende işlerim çok yogun ondan kuzum birkaç haftadır hep yogundum yeni yeni sakinleştim çokşükür:nazar::16:

Son düzenleme:
Canım limonlu çay thilotda iç bunlar iyi geliyor vitamin depolamanda lazım portakal falan tüket canım toparlanırsın çabukcak inşallah canım:2:

Olsun canım benim rabbim sanada kolaylık versin tek başına okadar işin üstesinden gelmişsin maşallah sana:16:

öyle canım o kadar yoruldumki artık inşallah gelince topu ona atcam birazda o yorulsun.:21::21:

Back
X