kızlar günaydın hepinize ben dün çok kötü kavga ettim askerimle ayrılalım dedim tamam dedi ama dayanamadık 1 saat sonra tekrar aradı barıştık.içimden bişeler koptu gitti ya.durun olayı anlatayım size çünkü beni anca siz anlarsınız.benim kayınvalidem cumartesi günü bana telefon açtı halimi hatrımı soruyo işte. bende onu sorduktan sonra kaynımı sordum bide nişanlısı var kaynımın bildiğiniz prenses!! iyi dedi onlar arabayla eskişehire gitti iş için.bende yalnızım gel falan işim vardı gidemedim.sonra dün askerim aradı kardeşiyle nişanlısının yani müstakbel eltimin yanına geldiğini söyledi bu arada askerim istanbulda.nasıl yani dedim annen bana eskişehire gitti dediler deim.yok annemde biliyomuş ordan buraya geçeceklermiş dedi.kafamdan aşagıya yemin ederim kaynar su döküldü nasıl sinirlendim.yok banada diceklermiş de ama ben çalışıyorum diye söylememişler.varmı böyle bişe ya.ben öğretmenim özel sektörde değilim rapor alma hakkım var 3 gün alırdım ki cuma günü dersim yok bunuda biliyolar.ben annende beni kandırdı deyince benimki bana sen ne kadar fesatsın dedi.benmi acaba onlarmı deyince kıyamet koptu.inanın ben gidemesem bile bi deselerdi ben ona neler hazırlamıştım gönderecektim kargoya vermedim hadi bişe vermesem bile adam bi der ya biz gidiyoruz bi diyeceğin varmı diye.hadi siz olsaydınız ne yapardınız.akşam gerçekten çok moralim bozuktu ve içmde bişeler bitti.Bana bide diyoki sen benimle beraber olcaksan hepsiyle yaşamak zorundasın.onlar senin için kötü düşünmemiştir sen hamen kötü düyorsun.kızlar artık iyice soğudum herşeyden.neyse biraz uzun oldu ben şimdi okula gidiyorum akşama gelicem inşallah o zaman okurum yazdıklarınızı bana akıl verin ne olur.ben bu kadar yalanın dolanın içinde olmak istemiyorum ama arkaya dönüp bakınca 11 yıllık bi ilşkim ve 1 yıllık bi nişan sürecim var.ama dediğim gibide bu olayda bile beni suçlayan bi sevgilimin olması beni daha çok yıktı.hepinizi öpüyorum şafaklar iyice sıkıştırıyor artık dimi ama ben inanın gelmesini istemiyorum artık...gelince onlarla olacam hep....
muhtemelen kaynın ve nısanlısı ozel program yapmak ıstedıklerı ıcın sana soylemedıler canım bas basa gıtmek ıstedıler bence sana soyledıklerınde gelıcegını dusunduklerı ıcın..ama sneı tnaımıyorum ıste sende teklıf etmeden gelıyım demezdın herlde saklamalarına gerek yoktu..sen yıne de kotu dusunme...ama sana bır tavsıye asla aılesı hakknda ağır konusma haklıda olsan o sonucta aılesı hı bır zaman senın gordugun yanlısı o gormez boyle konular yuzunden bızde cok atrtstık malesf 2 kişi olmuyorsun artık ısın ıcıne resnıyet gırınce o yüzden tatlı tatlı ıdare edıceksın canım yanlısa susma tepkını guzelce dıle getir kırmadan ama ne olursa olsun kendın hallet bu ıslerı erkekler goremıyor