:)))))) doğru soluyosun canım bide geçen senelerin çok etkisi var şimdi spor yaptıktan sonra yoruluyorum eskiden saat 18:30 da salona girerdim 22:00 da anca çıkardım yorulmak nedir bilmezdim ödülüm bile var ama yaş geçio sanırım kabul etmesemde artık yoruluyorum pes etmem mümkün değil askerim gelene kadar biraz değişiklik olsa yetinicem ama mühim olan düğüne kadar büyük değişiklik ama ağustosun sonuna kadar bu tempoda gidersem vermemem mümkün değil bak sen kaçamak yapıyomuşsun ben korkuma yapamıyorum çok hızlı kılo alıyorum ben ailede herkes şişko :)))) dün akşam evde hamburgerler gözümün önünde dönüp durdu ama ben bi kase yoğurt kürüyle geçirdim akşamı :))))) benimkide beni kameradan gördü çok incelmişsin sen dedi anlamadım gitti hayatta kolay kolay söylemez

bakıcaz artık inş birden gider yine
bu arada bu yoğurt kürü çok etkiliymiş bana deniyen biri söyledi nette araştırdım çok yapan var sende deniyebilirsin göbek yağlarına iyi geliomuş özellikle
2 yemek kaşığı yoğurdun içine
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
yemeklerden yarım saat önce yeniliyormuş kabızlığada etkiliymiş sanırım doğru :)))) ben dün akşam yaptım evde birden ateş bastı vücudumu ki normalde üşüyen bir tipim denemekte fayda var. yine çok uzattım