- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
başla canım başla..suan pek bırşeyı gormedım ama bakalım 6 hafta sonrakı halı ne olucak.
uzmanlıktakı yerı bellı degıl.cagrılmadıda.
biz bu aralar cok ıyı sayılmayız geldıgınden berıdır ıte kaka ılerlıyor nasıl olucak bole bılmıyorum canım.bazen 2 gun hıc msjlaşmıyoruz sonra ben yazıyorum daha susacakmısın dıye.ole zaten aramızda konusma dıye bır unsur yk.ben sıkayet edınce arıyor o zamanda benım canım ıstemıyor.bole durumlar ıcındeyız anlıyaagız
Bakalım canım bu haftadan itibaren başlıycam
 canım ne söylesem bilemedim tamam diger bütün sorunları sıkıntıları birkenara attım ama neden konuşmaktan bukadar çekiniyor senide yıpratır bu durum canım benim ya sessizlik konuşup anlatamamak bir sorunmu var diye sormuyormusun sitem ettigimde neden arıyorsun diye söylemesi kolaydır canım biliyorum yaşaması zor ama bazı şeylerin muallakta kalması yorar insanı
 canım ne söylesem bilemedim tamam diger bütün sorunları sıkıntıları birkenara attım ama neden konuşmaktan bukadar çekiniyor senide yıpratır bu durum canım benim ya sessizlik konuşup anlatamamak bir sorunmu var diye sormuyormusun sitem ettigimde neden arıyorsun diye söylemesi kolaydır canım biliyorum yaşaması zor ama bazı şeylerin muallakta kalması yorar insanı 

bende saç işine giriştim o tamam gibi kestirmek konusunda kararsınızm sadece :) ne giyileceği büyük dert valla bi türlü bilemedim çok kasmamaya çalışıyorum ama
 bende saç işine giriştim o tamam gibi kestirmek konusunda kararsınızm sadece :) ne giyileceği büyük dert valla bi türlü bilemedim çok kasmamaya çalışıyorum ama 

insan böyle haberler duyunca tüm kavgalar ne kadar boş geliyor... yeter ki yanımızda olsunlar, sağlıklı olsunlar tüm kavgalar gelir geçer...
 insan böyle haberler duyunca tüm kavgalar ne kadar boş geliyor... yeter ki yanımızda olsunlar, sağlıklı olsunlar tüm kavgalar gelir geçer... 55 den 52 kiloya düştüm, bu stresle askerim gelene kadar 1-2 kilo daha veririm diyorum
 55 den 52 kiloya düştüm, bu stresle askerim gelene kadar 1-2 kilo daha veririm diyorum  

dimaaam bencede dalgalı yap farklı olsun derım ben:) zeynepcıım yazdıklarını 1 ay sonrada okusam duygulanırım emınım unutamıycam bu hasreti:/ burcucuum cok guzel zayıflamısın bende dugune kadar bı 7 kılo daha vermek ıstyrm. Dımaaam sen bence artık zayıflama her gece canın bıseyler cekıyodu kılo almanı beklemıstım ama ben hasret yınede agır basmıs sanrm:))
 dimaaam bencede dalgalı yap farklı olsun derım ben:) zeynepcıım yazdıklarını 1 ay sonrada okusam duygulanırım emınım unutamıycam bu hasreti:/ burcucuum cok guzel zayıflamısın bende dugune kadar bı 7 kılo daha vermek ıstyrm. Dımaaam sen bence artık zayıflama her gece canın bıseyler cekıyodu kılo almanı beklemıstım ama ben hasret yınede agır basmıs sanrm:)) 

Sizi çok kıskanıyorum itiraf etmem de bi sakınca var mı
 Sizi çok kıskanıyorum itiraf etmem de bi sakınca var mı