bende bende zeynepcim oraya çıkıp avaz avaz bağırmak istiyorum, bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyeO Nemrut dağından bagırmak haykırmak istiyorum:118::119::124:

günaydın kızlarrrr dün ütülerimi yaptım geldim kocacığımın gömlekleri hazır.....
Dün konustuk cuma sabah ezanlarıyla yola cıkıyoruz ben ve kardeşi onu almaya gıdıcez cuma sabah 7 7-30 itibariyle ellerimde inş
sonra üç gün memleketteyiz ve evimize döncez sonra Allahın izniyle..O da sıkılmıs cok ama dün mutluydu sesi yalnız kocam zaten kıskanc bı adamdı şimdi iyice bir kıskanc olmusinş geçicidir bu durumu ya

ahh kuzum seninde mi askerin öyle..benim askerim yanımdayken hiç kıskanç değildi..yani vardı ama belli etmiyordu..şimdi herşeyi sorar herşeyi kıskanır oldu..inşallah geldiklerinde bu huyları değişir
 zaten ben kendisine de dedim, eğer bu huyların değişmezse seni 1 hafta tek başına bırakıcam kendini topla ondan sonra gel yanıma diye
 zaten ben kendisine de dedim, eğer bu huyların değişmezse seni 1 hafta tek başına bırakıcam kendini topla ondan sonra gel yanıma diye 

küstü barıştı küstü barıştı bundan bi 50000 kez filan oldu ama kendi kendine küsüp barışıyor aramıyor
 küstü barıştı küstü barıştı bundan bi 50000 kez filan oldu ama kendi kendine küsüp barışıyor aramıyor 

askerimle konuşmanın ve zamanın bitmesiyle nasıl mutluyum bir bilseniz
 askerimle konuşmanın ve zamanın bitmesiyle nasıl mutluyum bir bilseniz 

günün anlam ve önemine uysun benide hep beraber depük gecemizde depersiniz
 günün anlam ve önemine uysun benide hep beraber depük gecemizde depersiniz