Akşam oslun eve gideyim son temizlik rötuslarını yapıyımm dizi izleyim kahve cıkolata keyfı yapıyımmm gece gıreyım dımaaamı depukleyeyım yatıyım kalkıyım carsamba olsuuunn öf ne gecmez gunlermıss sonra persembe ben yıne yollarda olucam kızlar bızım arabamızla calıscam bızım evın oralarda 

geçmiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
 geçmiyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ben sımdı gıdınce anca yemektı temızlktı derken kacta oturabılırm bılg basıan bılmıyorum ama gırerım herlde o saatlerde bılemedım kı sımdı o zaman gelen depuklesın gıtsın
 ben sımdı gıdınce anca yemektı temızlktı derken kacta oturabılırm bılg basıan bılmıyorum ama gırerım herlde o saatlerde bılemedım kı sımdı o zaman gelen depuklesın gıtsın
 gelen depüklesin ozaman
 gelen depüklesin ozaman bende saçıma düz fön çektiricem bukleden vazgeçtim kabarır birşey olur ugraşamam
bende saçıma düz fön çektiricem bukleden vazgeçtim kabarır birşey olur ugraşamam