Ikinci cocuklar genelde asagida oluyor. Benimde ilk cocugumda doguma girerken bile karnim yukardaydi gorenler bu halde doguramazsin daha zamani var derdi. Ama ikincide hep adagidaydi karnim. 3. Dede adagida :)gebelikte karın Doğuma yakın aşağı düşermiş diye birşey var ya kızlar sanırım benim karnım aşağı düşmüş bu nedemek. İlk gebeliğimde bi parmak bile yoktu göğsümle karnım arasında ve hiç inmedi öyle Doğum yaptım. Bunda 4 parmak kesin bi boşluk var duş alırken farkettim.
Canim muhtemelen bebek asagi iniyordur. Kanala yerlesicektir sonrasi da acilmalar baslar. Bundan sonraki kontrolunde doktorda nerede olduguna bakar muhtemelen.Ins canm evet saglkli olsnda baska bisey istemiyorm ins seninkide zamaninda gelir acilma olur mu bilmem acilma nasil oluyr anlasiluyor mu onuda bilmiyorm bnm sancm falan olmuyr ama alt tarafta bazen bicak saplanr gibi sızı gibi bisey oluyr acaba acilmami oluyr onu merk ediyrm
Ayy ins oyledir canm yarin gidcem kontrole ins iniyodur ve acilma olur hic dogurcak gibi hissetmiyorm korkuyrm o yuzden sancm hic biseym yk yarn 40 hafta oluyrCanim muhtemelen bebek asagi iniyordur. Kanala yerlesicektir sonrasi da acilmalar baslar. Bundan sonraki kontrolunde doktorda nerede olduguna bakar muhtemelen.
O bıçak sağlanması bebeğimin başı döndüğünden beri var ama açılmam yoktu ilk zamanlar. Şimdi var mı bilmiyorum salı günü kontrol var. İnilh açılman vardır senin. İlk gebeliğimde 5-6 cm açılmam varken anlamamıştım bunda olsa nasıl anlatım bilmiyorumIns canm evet saglkli olsnda baska bisey istemiyorm ins seninkide zamaninda gelir acilma olur mu bilmem acilma nasil oluyr anlasiluyor mu onuda bilmiyorm bnm sancm falan olmuyr ama alt tarafta bazen bicak saplanr gibi sızı gibi bisey oluyr acaba acilmami oluyr onu merk ediyrm
Ay maşallah 3 numara geliyor demek. Aynen benimde ilk kızım hep yukarıda yaşadı nefes aldırmıyordu buda yerde . İkinci Doğumun ilkine göre daha mı erken oldu ??Ikinci cocuklar genelde asagida oluyor. Benimde ilk cocugumda doguma girerken bile karnim yukardaydi gorenler bu halde doguramazsin daha zamani var derdi. Ama ikincide hep adagidaydi karnim. 3. Dede adagida :)
Benm bu ilk oldugu icin hic bisey anlayamiyorum cok tecrubesizim etrafmdn baskalarndn biseyler ogreniyrm ins acilmam vardr bakalm yarn ne diyecek doktr. Seninde ins ilki gibi farketmeden olur tabi zamani gelinceO bıçak sağlanması bebeğimin başı döndüğünden beri var ama açılmam yoktu ilk zamanlar. Şimdi var mı bilmiyorum salı günü kontrol var. İnilh açılman vardır senin. İlk gebeliğimde 5-6 cm açılmam varken anlamamıştım bunda olsa nasıl anlatım bilmiyorum
Stres yapma ilk Doğumda etrafa kulak verme anı yaşa. Ben kulaklarımı tıkamıştım ilk doğumumda. 6cm açılmam olduğu gün evde nişan geldi yumruk kadar beyaz akıntı şeklinde. Öyle gittim hastaneye. İnilh seninde kolay olurBenm bu ilk oldugu icin hic bisey anlayamiyorum cok tecrubesizim etrafmdn baskalarndn biseyler ogreniyrm ins acilmam vardr bakalm yarn ne diyecek doktr. Seninde ins ilki gibi farketmeden olur tabi zamani gelince
Ne biliyim etrafa sorup ogrenmeye calsyrm ama herkeste farkli oluyor o yuzden bnmki nasl olcak bilemiyorum ins kolay olur canm saolStres yapma ilk Doğumda etrafa kulak verme anı yaşa. Ben kulaklarımı tıkamıştım ilk doğumumda. 6cm açılmam olduğu gün evde nişan geldi yumruk kadar beyaz akıntı şeklinde. Öyle gittim hastaneye. İnilh seninde kolay olur
Bana söylediklerinin hiç biri olmadı emin ol her Doğum farklı. İkinci gebeliğim bu bile bambaşkaNe biliyim etrafa sorup ogrenmeye calsyrm ama herkeste farkli oluyor o yuzden bnmki nasl olcak bilemiyorum ins kolay olur canm saol
Evt haklisn herksn farkli kimi diyo sancm gldi kimi nisan kimi su eee bnde hic biri yok artk glmiyckte sezryn olcm diye korkuym yada bebge bsy olck diye ama hyrlisi bklm saglickla glsndeBana söylediklerinin hiç biri olmadı emin ol her Doğum farklı. İkinci gebeliğim bu bile bambaşka
Sağlıkla gelsin inşlh normal olur ama olmazsa sorun yok yeterki sağlıkla gelsinEvt haklisn herksn farkli kimi diyo sancm gldi kimi nisan kimi su eee bnde hic biri yok artk glmiyckte sezryn olcm diye korkuym yada bebge bsy olck diye ama hyrlisi bklm saglickla glsnde
Aynen cnm saglikla gelsn yeterki tek bnm degil herkesn insSağlıkla gelsin inşlh normal olur ama olmazsa sorun yok yeterki sağlıkla gelsin
Canm o değişik birşey sanırım ya ablam daha 2 3 hafta once doğum yaptı 2.gebeligiydi ilkinde 2 3 hafta kala inmişti bu bebeğinde indi 2 gün sonra doğdu farklı br durum yani bence takılma sn . :)gebelikte karın Doğuma yakın aşağı düşermiş diye birşey var ya kızlar sanırım benim karnım aşağı düşmüş bu nedemek. İlk gebeliğimde bi parmak bile yoktu göğsümle karnım arasında ve hiç inmedi öyle Doğum yaptım. Bunda 4 parmak kesin bi boşluk var duş alırken farkettim.
Ay inşlh dediğin gibi olurum bende :))) bazen emin oluyorum nubta net oluyor çünkü hayırlı evlat olsun kızın inşlh sağlıkla kucağına al bebişini :))Canm o değişik birşey sanırım ya ablam daha 2 3 hafta once doğum yaptı 2.gebeligiydi ilkinde 2 3 hafta kala inmişti bu bebeğinde indi 2 gün sonra doğdu farklı br durum yani bence takılma sn . :)
Bu arada hani bna nub bakmistin nubu kızdı ama doktor erkek demişti sonra 15.haftada tekrar erkek dedi ama kızım oluyormuş :) sen demistin bu bebeğe doktor suan erkek desede ilerde kız diyecekler görürsn diye vallada dediler
Canm tarif ettgin hateketi yapmaya calistim ama sag ayagimi yukari kaldiramadm bile yapamadm ins dogumum yakindir1-2 hafta içinde dogar diye düşünüyorum :) bir de bir arkadaşım bir hareket anlatmisti onu yapamiyorsan doğum yakın demekmis. Ben yapamadiktan 2gun sonra oğlum dogdu :)
Sırtını dik sekilde duvara yaslayarak yere oturuyorsun. Ayaklarini dümdüz uzatiyorsun. Sağ ayak topuğunu sol ayak bas parmagina degdirmeye calisiyorsun dizini hic kirmadan. Anlatabilmisimdir inşallah. Saglikla gelsin minigjn
Ben değdirmiyorum1-2 hafta içinde dogar diye düşünüyorum :) bir de bir arkadaşım bir hareket anlatmisti onu yapamiyorsan doğum yakın demekmis. Ben yapamadiktan 2gun sonra oğlum dogdu :)
Sırtını dik sekilde duvara yaslayarak yere oturuyorsun. Ayaklarini dümdüz uzatiyorsun. Sağ ayak topuğunu sol ayak bas parmagina degdirmeye calisiyorsun dizini hic kirmadan. Anlatabilmisimdir inşallah. Saglikla gelsin minigjn
Ben değdirmiyorum
Canm tarif ettgin hateketi yapmaya calistim ama sag ayagimi yukari kaldiramadm bile yapamadm ins dogumum yakindir
İnşlh gerçi Dr la görüştüm bebeğin haftası ve gelişimi iyi rahat et biraz dediElinden geldiğince yat dinlen canım insallah en hayırlı zamanda gelir..
Doldu ama hic gelecek gibi degil cnm bakalm hayrlisi ins bu hafta gelirİnsallah sağlıkla gelir canım haftanı doldurmuşsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?