- 23 Ekim 2014
- 16
- 1
- 3
- 34
- Konu Sahibi Sevda Bsm2
-
Sevda Bsm2bugün t: 37473064 .!.:Yok normal olacak, bir aksilik çıkmazsa inşallah. Seninki tam olarak kaçıncı hafta şuan?
Bu hafta konuscazYapiyorlar diye biliyorum.Normal doğumuda epidural yapiyorsun agri hissetmeden onu da düşünebilirdin ama erken doğum riski varmis arastirman lazim. Tahmini normal dogum tarihi olarak bisey söylediler mi sana?
Ben Varım kontr cuma günü bakalım
Benim doktor normalden yana ama ben istemiyorum çünkü kan pihtilasmam var erken doğum riskin var, ilk gittiğim doktor sezeryan diyordu,canim sikiliyoyaniNoOTE="katina11, post: 37513039, member: 628087"]Sezeryan mi normal ,i dusunuyon canim
Ikisinden de korkuyorum aslında akisa bıraktım biraz hersey yolunda ise normali beklerim.sen ne düşünüyorsun
Bence canını sıkma bu işler son ana kadar belli değil normal e odaklanirsin aniden sezaryan olur hazırlıksız hissedersin kendini, sende düşünme akisa bırak ve hayırlısini dile önemli olan bebisin sağlıklı olması
Özel Hastane değilmi bence yapar[/QUOTE]OTE="katina11, post: 37513441, member: 628087"]Benficem sezeryan yap DIE de ne der bilmiyom isteğe Bavli yapar mi
TE="katina11, post: 37513491, member: 628087"]Özel Hastane değilmi bence yapar
Önce gerekli kontrol yapılıyor ve hangisi uygunsa onu yapiolar ikisi için de engel yoksa sorarlar sanırım. Ben kıl Dönmesi ameliyatı oldugumda genel anesteziyi uygun bulmadilar ve lokal oldum. Sezaryan olursamda yarim olur bebisimi kucağıma alırım diyorum kısmet artik doktorunla korkularını Paylaş bence[/QUOTE]Aynen ozel canim, anestezi sejklini sorarlar mi ki hastays
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?