35+5de nişan gelmesi

nişandan bir hafta sonra olur diye duymuştum ben Allah hayırlısıyla doğurup kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

nişan gelmesi ne demek :KK23:
Daha sana erken ama soyleyeyim :) son ayda bebeğin gelişine yakın bebeğin mikrop kapmasını önleyen bir tıpa gibi düşün sümüksü bir akıntı çoğu Zaman sarı kahverengi sarı pembe gibi oluyor o geldiği Zaman doğuma az kaldığı anlamına geliyor bu arada bugun 1 cm açıklığım çıktı kızlar dua edin bana doğum yaklaşıyor sanırım benim dualarım da sizinle

Daha sana erken ama soyleyeyim :) son ayda bebeğin gelişine yakın bebeğin mikrop kapmasını önleyen bir tıpa gibi düşün sümüksü bir akıntı çoğu Zaman sarı kahverengi sarı pembe gibi oluyor o geldiği Zaman doğuma az kaldığı anlamına geliyor bu arada bugun 1 cm açıklığım çıktı kızlar dua edin bana doğum yaklaşıyor sanırım benim dualarım da sizinle

hahah evet oldukça erken :KK54: teşekkürler açıklama için bunu da öğrenmiş oldum :KK49: inşallah kolay bir doğum geçirir bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız :nazar:

Nİşanım geldi kanlı akıntı şeklinde ama bebeğim gelmedi günlerrrr sonra suni sancı ile doğurdum :)

X