Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canımnişandan bir hafta sonra olur diye duymuştum ben Allah hayırlısıyla doğurup kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
YAVAŞ YAVAŞ AGRILARIN GELMEYE BAŞLADIMIMerhaba kızlar 35+5'de nişanım geldi şuan 36+5 günlük oldum doğum ne zaman olur acaba?
Merhaba kızlar 35+5'de nişanım geldi şuan 36+5 günlük oldum doğum ne zaman olur acaba?
Daha sana erken ama soyleyeyim :) son ayda bebeğin gelişine yakın bebeğin mikrop kapmasını önleyen bir tıpa gibi düşün sümüksü bir akıntı çoğu Zaman sarı kahverengi sarı pembe gibi oluyor o geldiği Zaman doğuma az kaldığı anlamına geliyor bu arada bugun 1 cm açıklığım çıktı kızlar dua edin bana doğum yaklaşıyor sanırım benim dualarım da sizinlenişan gelmesi ne demek
Daha sana erken ama soyleyeyim :) son ayda bebeğin gelişine yakın bebeğin mikrop kapmasını önleyen bir tıpa gibi düşün sümüksü bir akıntı çoğu Zaman sarı kahverengi sarı pembe gibi oluyor o geldiği Zaman doğuma az kaldığı anlamına geliyor bu arada bugun 1 cm açıklığım çıktı kızlar dua edin bana doğum yaklaşıyor sanırım benim dualarım da sizinle
Teşekkürler artık darısı sizinde başınıza son günler hiç geçmiyorhahah evet oldukça erken teşekkürler açıklama için bunu da öğrenmiş oldum inşallah kolay bir doğum geçirir bebişinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
2 hafta sonra şimdi oğlum 2 yaşında: -Dnişandan ne kadar zaman sonra doğum gerçekleşti?