- 12 Aralık 2022
- 442
- 680
- 33
- 35
- Konu Sahibi tynkerbell
-
Yazismaktansa demek istedim son cümlede.Bu zamana kadar yaşadığım olumsuz tecrübeler. Yine mi öyle olacak düşüncesi. Artık bir insani tanımanın çok zor gelmesi, bir yandan da hayatımı paylaşacak birinin olmasını istiyorum. Biliyorum bu bir çelişki :) Bir de buluşma konusunda biraz aceleci geldi ama onu da anlıyorum. Sürekli yapmaktansa buluşup gidişata karar vermek istiyor sanırım.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yani zaten fazla seçenek yok, ya kimyalar tutar görüşmeye devam ederiz ya da olmaz yani. Dediğiniz gibi düşünüp gideceğimBakın püf nokta gözünüzde büyütmeyin nereye kadar bir taktik yada olmadığınız birşey olabilirsiniz neyse o ....zaten hoslanmasa niye sizle görüşsun ....Bakalım siz o konuşun ca beğenecekmisiniz o kırk takla atsın bakalım diye düşünün.Bu kafayla gidin seçecek olan devamını getirmek isteyecek olan benim deyin.Ne olursa benim için en iyisi olacak deyin.Heyecanli olmanız güzel keyfini çıkarın akışa bırakın
Yok, emoji kullanmayınca söylenenleri sert algılıyorsunuz genelde. Benimle ilgili değil, sizin algılarınızla ilgili durum.döver gibi yorum yapmışsınız
O da aynısını yazdı. Aylarca yazmaktansa buluşup enerjiler tutacak mi bakalım dedi.Sanalda yazismayi uzatmadan bir an once gorusun.Uzatirsaniz isler daha zorlasabilir.
Gayet mantikli bir adammıs.Bu devirde zor rastlanan bir tür düşünme kabiliyeti olan erkek.Buluşun.O da aynısını yazdı. Aylarca yazmaktansa buluşup enerjiler tutacak mi bakalım dedi.
İşte ben de bu devirde mantıklı bir erkek olmaz diye, bakalım bunun altından ne çıkacak diyorum :)Gayet mantikli bir adammıs.Bu devirde zor rastlanan bir tür düşünme kabiliyeti olan erkek.Buluşun.
Ay bizede yazın görüşmeden sonra çok merak ettim, ne heyecanlıİşte ben de bu devirde mantıklı bir erkek olmaz diye, bakalım bunun altından ne çıkacak diyorum :)
Flört işlerini unutmuşsunuz sadeceHerkese iyi pazarlar, internette bir hobi sayfası üzerinden bir süredir bir beyle yazisiyorum. Ben yaşadığım yere yakın bir şehirde oturuyor, yaşımız aynı, hobilerimiz benzer. Ben uzun süredur yalnızım, hayatımda birinin olmasını istiyordum ama çok aktif bir şekilde aramamıştım çevremde, oluruna bırakmıştım en son. Bu bahsettiğim kişi yakın bir zamanda görüşmek istiyor, bir yemek yiyelim beraber dedi ama ben biraz kaygılaniyorum. Resimlerini gördüm ama ilk defa canlı göreceğim ya hiç tahammül edemeyeceğim biriyse, o iki üç saat nasıl geçecek? Nasıl giyimsen? Kendimden ne kadar bahsetsem? Ben gerçekten flörtlesmeyi unutmuşum sanırım, ya da yasla birlikte iyice bu konularda cesaretsiz olmuşum. Bir de adam bugün günaydın sana iyi pazarlar diliyorum yazmış, ben de sana da iyi pazarlar yazdım; o da en son senle olsa tabii daha güzel olurdu yazmis. Bu bena biraz laçka geldi. Ben mi abartiyorum? Odunlasmis miyim neyim? Ya da çok mu resmi miyim (çok ağırsın bu kadar da olma diyenler oluyor bazen)?
Kendimi Bizim Aile filmindeki Ayşen Gruda gibi hissediyorum „anne Oktay sinemada elimi tuttu, tokadi bastım ayrıldım“ diyorduSiz benim yerimde olsanız görüşür müydünüz?
Bir şeyi uzun süre yapmayınca flört bile olsa unutuyorsunuz ve gözünüzde büyütüyorsunuz işte. Tamam anladım gayet normal her şey. Dediklerinizi uygulayacağımSizi okurken bile çok sıkıldım ben.Cok küçük yaşta kızların ilk flörtu gibi birşey yazmışsınız.Bu kadar gözünüzde büyütmeyin biseyleri.Alt tarafı 2-3 saat bir yemek ya da kahve.Diyelim ki çoook sıkıldın ve bunu söyleyip gittin,ne olacak ki
Ben de işte sizin o yirmi yıllık kısımda geçmek istiyorumAy bizede yazın görüşmeden sonra çok merak ettim, ne heyecanlı, yirmi yıllık evliyim unuttuk bu işleri , tadını çıkarsana canım
Gel canım gel bu taraf tam senlik, sıfır heyecan bol stres.Ben de işte sizin o yirmi yıllık kısımda geçmek istiyorumYazcam gelişmeleri.
Ne kadar oldu boşanalı? Hayat bir şekilde devam edecek sevmeye sevilmeye ihtiyacınız var iyi düşünün enerjinizi düşürmeyin çok çok gençsinizBaşımdan travmalı bir evlilik geçti, tabii bu bahane değil. Kendimi topladım, hayatıma devam ettim sonra, ama içim gerçekten bazi konularda geçti. Kendimi motive etmeye, tekrar toparlanmaya çalışıyorum. Benim de flörtlesme dediğim şey aradaki kimyanin tutması zaten, o tutmuyorsa ne yapsan olmuyor, muhabbet ilerlemiyor. Buluşmaya gideceğim.
Yaklaşık yedi sene oldu. Teşekkür ederimNe kadar oldu boşanalı? Hayat bir şekilde devam edecek sevmeye sevilmeye ihtiyacınız var iyi düşünün enerjinizi düşürmeyin çok çok gençsiniz
Gerçekten unutuluyormusFlört işlerini unutmuşsunuz sadecegidin güzelce giyinin fazla abartmadan tabii
Bir kahve yada çay içmek için buluşun
İlk date yemek olmamalı
Etkilenirseniz devam edersiniz
sizi çok çok iyi anlıyorum ama net bir karar verip onu uygulamalısınız. tereddüt varsa bence buluşmayın erteleyin. buluşmanın iyi gideceği varsa bile kötü gidebilir.Bu zamana kadar yaşadığım olumsuz tecrübeler. Yine mi öyle olacak düşüncesi. Artık bir insani tanımanın çok zor gelmesi, bir yandan da hayatımı paylaşacak birinin olmasını istiyorum. Biliyorum bu bir çelişki :) Bir de buluşma konusunda biraz aceleci geldi ama onu da anlıyorum. Sürekli yapmaktansa buluşup gidişata karar vermek istiyor sanırım.
emoji kullanıp kullanmamak değil aslında, ama hadi benim algılarım olsun sorunYok, emoji kullanmayınca söylenenleri sert algılıyorsunuz genelde. Benimle ilgili değil, sizin algılarınızla ilgili durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?