35+ flörtlesme

Yazismaktansa demek istedim son cümlede.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Yani zaten fazla seçenek yok, ya kimyalar tutar görüşmeye devam ederiz ya da olmaz yani. Dediğiniz gibi düşünüp gideceğim

Sizi okurken bile çok sıkıldım ben.Cok küçük yaşta kızların ilk flörtu gibi birşey yazmışsınız.Bu kadar gözünüzde büyütmeyin biseyleri.Alt tarafı 2-3 saat bir yemek ya da kahve.Diyelim ki çoook sıkıldın ve bunu söyleyip gittin,ne olacak ki

Flört işlerini unutmuşsunuz sadece gidin güzelce giyinin fazla abartmadan tabii
Bir kahve yada çay içmek için buluşun
İlk date yemek olmamalı
Etkilenirseniz devam edersiniz

Bir şeyi uzun süre yapmayınca flört bile olsa unutuyorsunuz ve gözünüzde büyütüyorsunuz işte. Tamam anladım gayet normal her şey. Dediklerinizi uygulayacağım

Ben de işte sizin o yirmi yıllık kısımda geçmek istiyorum Yazcam gelişmeleri.
Gel canım gel bu taraf tam senlik, sıfır heyecan bol stres. Geçim telaşı, çocuk sorunları, hiç durmadan çalışan çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi gürültüsü, çocuk ziriltisi. Hergun ne yemek yapsam telaşı, hiç toplanmayan ev, kuru kalmayan banyo. Ayda bir yapılan seksle tadından yenmez yirmi yıl.

Ne kadar oldu boşanalı? Hayat bir şekilde devam edecek sevmeye sevilmeye ihtiyacınız var iyi düşünün enerjinizi düşürmeyin çok çok gençsiniz

35 yaşı öyle öcü gibi lanse etmeniz dışında hissettikleriniz normal. Uzun zamandır biriyle bulusmuyorsaniz tabi ki böyle endişeleriniz olacaktır. Ama stres olcam diye iptal etmeyin, buluşmanızı sabote etmeyin. Bir de yemekten ziyade kahve olursa daha iyi olur. Kahve içince kalkarsınız zaten.

35 yaşında flörtmeşleyi nasıl unutur ki bir insan.Tam tersi daha ustaca yaptığınız yaştasınız. Evliyim fakat kocam sevgilimmiş gibi flörtleşiyoruz cilve trip ne ararsan var. Flörtöz bir kadınım.

Görüşmeye gidin kasmayın kendinizi ne olacak en kötü arkadaş kalırsınız

sizi çok çok iyi anlıyorum ama net bir karar verip onu uygulamalısınız. tereddüt varsa bence buluşmayın erteleyin. buluşmanın iyi gideceği varsa bile kötü gidebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…