Merhaba, bende normalde 30 -32 günde bi regl olurken çocuk denemeye başlamamızla, hatta başlamadan düşüncesi ile regl düzenim değişti ve 35 -36 -37 günlere kadar uzadı, tabi yumurtalama dönemini denk getirmekte zorlaştı. 9. denemede hamile kaldım, muhtemelen reglin 22. 23. günü hamile kaldım, 36. gün test yaptım çok silik çıktı, kan testi yaptırdım 20 çıktı, pozitif ama çok düşük bi değer, doktor 2 gün sonra tekrar baktır 2 katına çıkmışsa tamam dedi, yaptırdım ve 50 çıktı değerim çok şükür şu anda 9+2 günlük hamileyim. Bende belirti olarak inanılmaz bel ağrısı oldu, ve hergün regl olacakmış gii karnım ağrıdı ki kaç aydır aynı şekilde regl olmadan 4-5 gün önce ağrımaya başlıyordu ondan onu anlamadım belirti olarak, bi de garip bi nefes tıkanıklığı ile kalp çarpıntısı oldu bi tek ondan şüphelendim ama kaç aydır hep negatif olduğu için konduramadım, bi defa da kaşıkla bişey yiyordum ve kaşık dilime değdikçe garip bi his oluştu hayatımda ilk defa tarif edemeyeceğim bişey ama huylanma gibi bi his. Neyse uzun yazdım, bence bi kan testi yaptır arkadaşım. İnşallah bu ay kader senin yüzüne de güler, herşey gölünce olsun inşallah, umarım yardımcı olabilmşimdir.