35 gündür adet olmadim hamilemiyim?

busrademir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
3
0
1
32
2 buçuk aydır evliyim calismiyorum çocuk istiyorum yaklaşık 35 gündür adet olmadim 1 haftadır bulantim var geçen hafta jinekologa gittim leke leke kanamam var diye bana 1 hafta sonra adet olursun dedi hala olmadım göğsüm acıyo hassaslasti sanki hamilelik belirtileri var ama adet olcam diye korkuyorum sizce hamilemiyim 3 gün gecikti adetim 30 gün oluyo du arada :( ne zaman test yapmam gerekir ?

3 gün gecikmisse test yapmanda sakinca yok için rahatlar aklinda soru kalmaz ben adet günü olmayinca yapmistim gecmesini beklemedim sonuc ne olsada enazindan içimizde kalmiyor canım

Arkadaşlar bugün test yaptım ama negatif çıktı çok moralim bozuldu hala adette olmadim neden acaba çok üzüldüm :(

Arkadaşlar bugün test yaptım ama negatif çıktı çok moralim bozuldu hala adette olmadim neden acaba çok üzüldüm :KK43:
Adet oldunmu canim benimde gecikti 3.gūn bugūn ve kan verdim negatif.adetlerim cok dūzenliydi bakalim piskolojikse negatiften sonra adetimin gelmesi lazim.cūnkū gecen ay adet gūnūm adet olmadim gittim kan verdim negatifti.o gece adet oldum

Back
X