- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- Konu Sahibi kedidir_kedi
kızlar carsamba gecesi saat 12 de regli sancısı gibi sancım başladı sabaha kadar devam etti geçmeyince hastaneye gittim. doktor ultrasondan muayene etti ilk. zaten bebeğim 28. haftasından beri baya aşağıdaydı. doktor fazla ayakta kalma diyip duruodu. neyse bebek kanala inmiş dedi. çatı muayenesi yaptı 1 parmak açılma var yatış yapıoruz dedi. yatışı yaptık nst ye bagladı ve sancılar 100 u geciyodu. bi serum verdi sancı kesici aman allahım ben böyle bişi göredim tansiyon yükselten, el ayak titreten cinsten ve 24 saatte bitti bi serum o kadar yavaş damlıyo ki zaten 24 saat boyunca nabzım hep 120 lerdeydi. 2 tane ciğer geliştirici yapıldı, o da çok acıttı canımı ve adalat haptan verdiler serumdan sonra nst ye tekrar bagladılar sancılarım azalmış. 2 gündüz 1 gece gecirdim hastanede buıgun akşama doğru taburcu oldum.
basına böyle bişe gelen var mı kızlar bu adalat ne zamana kadar erteleyebiliyor doğumu acaba?doktor 37 ye kadar inşallah durur sadece wc ve banyo yapabilirsin dedi.
basına böyle bişe gelen var mı kızlar bu adalat ne zamana kadar erteleyebiliyor doğumu acaba?doktor 37 ye kadar inşallah durur sadece wc ve banyo yapabilirsin dedi.