35.haftada bebegin kilosu fazla

eylul deniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
4
0
arkadaslar merhaba.35 haftalik hamileyim bebegimn kilosu suan.3200 36.yada 37.haftada sezeryan olabilirim.sizce bi sorun olurmu ilk gebeligm:KK43:((

Maşallah canım benim oğlum 39. haftada 3850 doğmuştu. Büyük doğan bebeğin bakımı daha kolay oluyor bence.
Eğer gebelik şekerin yüksek çıkmadıysa bir sorun yoktur. Genetik oluyor birazda. Senin ya da eşinin tarafında bu şekilde doğum olmuştur mutlaka. Sıkma canını, sağlıkla al kucağına.

Maşallah canım benim oğlum 39. haftada 3850 doğmuştu. Büyük doğan bebeğin bakımı daha kolay oluyor bence.
Eğer gebelik şekerin yüksek çıkmadıysa bir sorun yoktur. Genetik oluyor birazda. Senin ya da eşinin tarafında bu şekilde doğum olmuştur mutlaka. Sıkma canını, sağlıkla al kucağına.

Sekerimde sinirda ckti diet ypyrm bastn beri gelisimi onde gidiyodu esimin tarafnda 3800 altnda dogan yok nerdeyse insallh sorunsuz kucagima alirim zaman yklastkca korkuyrm

Sekerimde sinirda ckti diet ypyrm bastn beri gelisimi onde gidiyodu esimin tarafnda 3800 altnda dogan yok nerdeyse insallh sorunsuz kucagima alirim zaman yklastkca korkuyrm
Eğer drun sağlıkla ilgili bir sıkıntı yok dediyse takma kafana canım, hayırlısıyla kucağına al inşallah

benim oglumda 3.500 kg idi senin haftanda ( seker var dediler o kiloyu gorunce bende )
dogum yakin diye insulin baslamadik,ekmegi pilavi vs kestim sekeri kullanmadim
oglum 40+3 de 4 kg dogdu normal dogumla,çokda kolaydi dogum

ben yurt disindayim , TR de beklemezler biliyorum

sagliklica kucagina al ins yavrunu

bu arada oglum su an 5 yasinda,yasitlarin çokk zayif :))) bu seferde ben ugrasiyorum kilo alsin diye :) sagligi yerinde tabiki çok sukir

5 kgya kadar yolu var canım. sezeryan özel hastanelerin para tuzağı genelde. lütfen başka bi doktor önerisi daha alın. tek doktorla karar vermeyin :KK43:

X