35. haftada bebeğin kilosu ne olmalı?

Anchoress

Müzmin münzevi
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
664
564
35
meraba sevgili anne adayları. ben geçen hafta kontrole gittim 35+5te. bebeğin kilosu 2946 gr. dedi doktor ve kilosunun haftasına göre fazla olduğunu iri bebek olabileceğini söyledi normal doğum zor olurmuş böyle giderse. vakum kullanmak zorunda kalırız onu da tercih etmek istemem dedi korktum açıkçası. benim durumumda olanlar var mı? bebeğimin kilosu fazla mı gerçekten? daha önce doğum yapmış olan anneler bana bi fikir verin lütfen :KK43:

Maşallah diyerek söze başlıyayım .bende tam 36+0 da gittim 2600 dedi kilosuna doğum günleri ikimizin de aynı.bence bebeğinin kilosu ideal sıkıntı etme keyfine bak son günlerimiz Sağlıcakla bir avazda kurtulalım inşallah

Evet maşallah haftasına göre iri bir bebek. Benimki de böyle ve sezeryan olacağım. Normal doğum konusunda ısrarım olmadığı ve önceki doğumumu da sezeryan yaptığım için bende sıkıntı yok ama sen normal doğum istiyorsan biraz zor olabilir canım.

Maşallah Allah kurtarsın canim bende tam 32+6 da 2400 dedi doktor ama iri falan demedi zaten sezeryan olcam ben son zaman belli olur seninde bakalım m ne kadar alacak daha

Canim sutunu light sut ic bal yiyorsan azalt veya yeme son haftalar dr bunlari onermisti ablama bebegi iriydi diye

Canim sutunu light sut ic bal yiyorsan azalt veya yeme son haftalar dr bunlari onermisti ablama bebegi iriydi diye
sütü yarım yağlı içiyorum günde bir iki bardak..şekerli şeyleri azalttım zaten uzun zamandır pek yemiyoruım. vitamini de bıraktırdı doktorum. bakalım bundan sonra belki bebişim az kilo alır

Canim 35+3 ken 3530 gramdi. Iri bebek dedi doktorum ama sunu ye bunu yeme filan demedi. Benimki ters o yuzden sezaryen olacak gibi, ama bu aralar bir asagi donuyor bir yukari. Donecekken bayilacak gibi oluyorum cok canim yaniyo. Bugun 36+3 olduk cok sukur. Bebegin kilosu onemli degil saglikli olsunlarda. Sezaryen ya da normal cok takilma bence. Doktorunu dinle riske girme.

bana da doktor iri bir bebek demişti. tam olarak hatırlamıyorum ama galiba 36. haftadaydı 3200 demişti. oğlum 38. haftada 3150 gr doğdu. büyük oğlumda da doktorum 3000 gr2ın altında doğar demişti 3400 gr. doğdu. benim şansıma doktorlar bebeklerin kilolarını tutturamıyorlar

bana da doktor iri bir bebek demişti. tam olarak hatırlamıyorum ama galiba 36. haftadaydı 3200 demişti. oğlum 38. haftada 3150 gr doğdu. büyük oğlumda da doktorum 3000 gr2ın altında doğar demişti 3400 gr. doğdu. benim şansıma doktorlar bebeklerin kilolarını tutturamıyorlar
bunu bi çok kişiden duydum aslında. ultrason bebeğin gerçek kilosunu tam ölçemiyormuş. 200 300 gr felan farkedebiliyormş. belki benim bebişim de öyle olabilir belki çok da tombik değilizdir :)

Kizlar masallah nasil kilo aldirdiniz bebege benmki biraz minyon dogabilirmis kilosu biraz az sağlığı yerinde olsunda azcik da kilo alsin ama :)

X