35.haftada doğum yaparsam bebeğim yaşar mı :((

birbaktim

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
265
-317
13
33
2 gündür aşırı sancılarım var, erken doğum olacak gibi hissediyorum. Zaten riskli gebelikte, 35e kadar zar zor geldik. Ama artık gelmek istiyor sanırım :( küveze girer mi bebeğim ciddi bir sorun olur mu acaba :( 2.600 gr şu an kilosu.

27-28.haftalarda doğanlar bile nasibi varsa yaşıyorlar çok şükür, senin haftan gayet iyi niye böyle bı kaygıya düştün ki, benim de sancım çok 36dayim. 34.ten beri yoğun kasılma ve sancım var, hala bekliyoruz doğduğu falan yok, stres yapma ağrın tabii ki olacak, hemen yarın doğum olacak diye bı durum yok ki, oğlum tam 3kilo doğdu 40+6da, senin bebisinin kilosu da çok düşük değil ki, kontrole gittin mi yakinda

2 gündür aşırı sancılarım var, erken doğum olacak gibi hissediyorum. Zaten riskli gebelikte, 35e kadar zar zor geldik. Ama artık gelmek istiyor sanırım :( küveze girer mi bebeğim ciddi bir sorun olur mu acaba :( 2.600 gr şu an kilosu.
Kuzenim 27 haftalık erken doğum yaptı bebeği hayata tutundu şu an 2 aylık 2.600 gr gayet normal niye kendinizi durduk yere sıkıntıya sokuyorsunuz küveze neden girsin ki panik atak mı var sizde

kızım 36. haftada 2750 gr doğdu, maşallah küvöze bile girmedi, her şey yolunda gitti çok şükür. şimdi 4 yaşında.

içinizi ferah tutun, kilosu gayet iyi, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏

Sınır 24 hafta canım yaşamak ne kelime küvöze almayabilirler direkt kucağına bile verirler.

Benim 36+0 da 2500 gr dogdu kizim. Bir sey olmaz korkmayin bu haftalarda cok doguran var ben de kuvezden cok korkuyodum benim doktorun kendi bebegi zamaninda dogmasina ragmen 8 gun kuvezde kalmis hangi bebegin girip girmeyecegi belli olmaz sağlıkla gelsin insallah 🙏

Benim 36+0 da 2500 gr dogdu kizim. Bir sey olmaz korkmayin bu haftalarda cok doguran var ben de kuvezden cok korkuyodum benim doktorun kendi bebegi zamaninda dogmasina ragmen 8 gun kuvezde kalmis hangi bebegin girip girmeyecegi belli olmaz sağlıkla gelsin insallah 🙏
Sizinki girmiş miydi

Benim komsum 35te doğurdu ama kimosu biraz daha fazlaydı biliyorum küvöze bile girmedi. 36da düşük kiloyla 1850 filan doğurdu görümcem 10 gun kadar küvozde kaldı 2 kilo olunca çıktı. Korkmayın bence kilosu iyi sağlıkla kavuşursunuz inşallah

2450 36 haftalıkken doğdu. 1 hafta küvezde kaldı. çok şükür 3 yaşına girecek. allah bağışlasın

Yaşar Allahın izniyle ya korkmayın kilosu da güzel gayet maaşallah sıkıntı olmaz sanmıyorum çevremde 34 haftalık hatta 25 haftalık doğum yapanlar oldu heosının de maaşallahı var 34 hafta olan eve taburcu oldu 2 gün icinde kilosu güzel diye 🥰
Diğer tanıdığım da 25 haftalık olan küvezde kaldı ama güzel beslenmiş diye onu da cok tutmadılar

Canım kilosu gayet iyi 35. Haftada iyi zaten olanlanmış sezaryen doğumda bile 35-37 haftalarda oluyor. İkiz gebeliklerde bazen daha da erken olabiliyor neden bu kadar stres yaptın. Senin stresin etkiler bebişte streslenir. İçini ferah tut. 🤗Riskli gebelik 35. Haftayı görmüşsün sevinmen gerekir .🥰

Back
X