Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyi normal ama kilosu küçükBenim 32. Haftada geldi bebeğim. Kaldığımız yoğun bakımda 34 haftalık 35 haftalık bebekler vardı ancak durumu iyi olanları taburcu ediyorlardı bir iki gün sonra. Bebeğinizin durumuna bağlı tamamen. Sağlıkla gelsin.
Kilosu 2 nin üzerindeyse hafta sayınız güzel , bir sağlık sorunu olmazsa bence küvöze almazlar , hem ciğer geliştirici de yapmışlar, güzel düşünün35+4 suyum sızıntı şekilde geliyor doktor doğuma alabilirim dedi zaten önceden erken doğum riskinden dolayı 3 doz ciğer geliştirici yapılmıştı ama kilo geriliği var 1-2 hafta geriden geliyor küveze alınır mı 35. haftada doğum yapan var mı aranızda
2050 gramKilosu 2 nin üzerindeyse hafta sayınız güzel , bir sağlık sorunu olmazsa bence küvöze almazlar , hem ciğer geliştirici de yapmışlar, güzel düşünün![]()
Bakın ne güzel 2 kiloyu da geçmiş2050 gram
Benim 32. Haftada geldi bebeğim. Kaldığımız yoğun bakımda 34 haftalık 35 haftalık bebekler vardı ancak durumu iyi olanları taburcu ediyorlardı bir iki gün sonra. Bebeğinizin durumuna bağlı tamamen. Sağlıkla gelsin.
3 hafta sürdü. Benim bebeğim diğer bebeklere göre çok geç emme refleksi geldi. O yüzden uzun süre kaldı. 2100 doğru ancak 3 hafta sonunda 2050 gramdı.Merhaba, sizin süreciniz nasıl geçti bebiş kaç kilo doğdu ne kadar süre kaldı ben de şuan 32+4teyim riskim var
3 hafta sürdü. Benim bebeğim diğer bebeklere göre çok geç emme refleksi geldi. O yüzden uzun süre kaldı. 2100 doğru ancak 3 hafta sonunda 2050 gramdı.
Sağlıkla gelsin bebeğiniz. Sizinkini de Allah bağışlasın mutluluk getirsin sizeTeşekkür ederim Allah bağışlasın![]()
İyi günler bende 32 haftayım nst de sancı çıkıyor kanalda değil ama bebe aşağıda dendi. 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı bir kaç gün onceMerhaba, sizin süreciniz nasıl geçti bebiş kaç kilo doğdu ne kadar süre kaldı ben de şuan 32+4teyim riskim var
İyi günler bende 32 haftayım nst de sancı çıkıyor kanalda değil ama bebe aşağıda dendi. 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı bir kaç gün once
Sizde durum nedir en son
Karnım çok sert 2 gündür uzanıyorum tuvalett ihtiyacına kalkıyorum ama belimin ağrısı hiç geçmedi ve ayağa kalktığım anda karnım kasılıyor şuan nst ye girsem sancı çıkar yıne eminim. Erken doğum belirtisi mi bu acaba sizde de kasılma var mı böyleMerhaba ben şuan 36+4teyim. Sancıları o dönemde ben 30.haftadayken durdurabildiler. İki doz ciğer geliştirici yapıldı. Bu sefer de bebeğin kilosu ve karın çevresi geriye düştü. Bu yüzden 34.haftada 4 doz daha ciğer geliştirici yapıldı. 35 haftaya kadar nidicard ve progestan fitil kullandım. Şuan sancı veya doğum yönünden bir endişemiz yok. Bebeği, doppleri, kan akımını, oksijeni vs. takip ediyoruz. Gelişim yönünden durma olursa sezaryenle alacaklar.
Doktorum o dönemde doğacak olan bebek doğar demişti. Serum ve ilaçlarla durduğu için sorun yaşamadık.
Karnım çok sert 2 gündür uzanıyorum tuvalett ihtiyacına kalkıyorum ama belimin ağrısı hiç geçmedi ve ayağa kalktığım anda karnım kasılıyor şuan nst ye girsem sancı çıkar yıne eminim. Erken doğum belirtisi mi bu acaba sizde de kasılma var mı böyle
Ciğer geliştirici iğne yapıldı 3 gün önce. Progestan fitil baslandı serumla nst düşüyor ertesı gün geri aynı nst 30lara çıkıyor. Magnezyuda 2 aydır kullanıyorum. Su ile geziyorum buna rağmen oluştu bunlarBenim 18.haftadan beri karnımda sertleşme kasılma hissi var. Size ekstra ilaç reçete etmediler mi nidicard veya adalat? Bu ilaçlar kasılmaları önlüyor. Bir de magnezyumu ve bol su içmeyi ihmal etmemenizi tavsiye ederim. Ben birkaç gün içmedim biraz da gergindim sonra o serüven yaşandı. Günde 3-3.5 litre için mutlaka.
Ciğer geliştirici iğne yapıldı 3 gün önce. Progestan fitil baslandı serumla nst düşüyor ertesı gün geri aynı nst 30lara çıkıyor. Magnezyuda 2 aydır kullanıyorum. Su ile geziyorum buna rağmen oluştu bunlar