35 haftaligim aşırı derecede akıntım var doğum belirtisimi acaba bide karnım baya aşağıda akıntı kokusuz şeffaf sümüksü yumurta akı gibi ve 2 gün önce sanki bir yumurta akı iç çamaşırıma kırmışlar gibi geliyor sancım yok sadece ara sıra çok nadir adet sancısi kadar değil ağrılarım oluyor günde 1 kere felan bide bebeğim çok aşırı hareketli
doğuma yakın bebek kendini kasıyor diye duymuştum. karın sertleşiyor alan kalmadığı için zaten hareketi de kısıtlanıyor diyorlar. sağlıkla doğsun, bir ayınız daha var gibi. akıntı bende de var bir haftadır maalesef. bir de ilk defa 31 haftamın yeni dolduğu gün yani bugün şiddetli bir mide yanması yaşadım ama baya kötüydü sizde de oluyor muydu bu haftalarda?
doğuma yakın bebek kendini kasıyor diye duymuştum. karın sertleşiyor alan kalmadığı için zaten hareketi de kısıtlanıyor diyorlar. sağlıkla doğsun, bir ayınız daha var gibi. akıntı bende de var bir haftadır maalesef. bir de ilk defa 31 haftamın yeni dolduğu gün yani bugün şiddetli bir mide yanması yaşadım ama baya kötüydü sizde de oluyor muydu bu haftalarda?
Benim ilk zamanlarda oluyordu mide yanmam, şimdi daha iyiyim bu haftalarda bebek büyüyor baskı uyguluyor diye olabiliyormuş, burada konu açacaktım ama nasıl açılır bilmiyorum doğumla ilgili, uzun lohusa pedleri var lohusa pedleri alsak yeterli olur mu yoksa, hasta bezi mi alalım bana yardımcı olabilir misiniz
hastanede direkt hasta bezi veriyorlarmış duyduğuma göre. ben lohusa pedi almış bulundum ama sonradan öğrendim hasta bezinin daha kullanışlı olduğunu. bence hasta bezi alın daha kolay olur
35 haftaligim aşırı derecede akıntım var doğum belirtisimi acaba bide karnım baya aşağıda akıntı kokusuz şeffaf sümüksü yumurta akı gibi ve 2 gün önce sanki bir yumurta akı iç çamaşırıma kırmışlar gibi geliyor sancım yok sadece ara sıra çok nadir adet sancısi kadar değil ağrılarım oluyor günde 1 kere felan bide bebeğim çok aşırı hareketli
Bende sürekli akinti oluyor gebeligin başından beri ama sümüksu değil di dünden beri sumuksu geliyor senin bu konunu görünce merak ettim doğumla alakası var mı gerçekten nerden duydun bunu çevrende yaşayan var mı bana da bilgi verir misin