bende 35 haftalık hamileyim.kızım çok hareketli.2 hafta önden gidiyor.karnımı resmen balon balon yapıyor.bir oraya bir buraya durmadan dönüyor.geceleride aynı.ama aksine ben rahatsız olmuyorum.çünkü bebeğimin sağlıklı olduğunu kemik gelişiminin iyi olduğunu gösteriyor bu.doktorum söylemişti.kanım çatladı tekmeleri dönmeleri yüzünden.ama ben her hareket ettiğinde daha bir mutlu oluyorum.canımı da yaksa bu bana mutluluk veriyor.bebeğinin çok hareket etmesiyavrunun karnında huzursuz olduğunu göstermez.çünkü bebek ne kadar hareket ediyorsa yerinin okadar rahat olduğunu gösterir bu.hareket etmezse endişelen.geçenlerde gün boyunca cok az hareket ettiği için endişelenip doktorumu aramıştım.hemen hastaneye çağırdı ve nst ye girdim.allahıma şükürler olsun iyiymiş.ertesi gün yine aynı tempo devam:)bebeğin az hareket ettiği durumlarda bebek strese giriyor olabilirmiş.buda erken doğuma sebep oluyormuş.sevinmelisin canavar gibi yaramaz bir bebeğin olacak.hemşire en son nst ye girişimde bana bunu söylemişti.
inşallah çok hareket etmesi rahatsız , huzursuz olduğu anlamına gelmiyordur dediğin gibi...ben de çok kıpırdanınca yeri dar geliyor , duramıyor diye düşünüyordum..inşallah hemşirenin dediği gibi canavar gibi yaramaz olur yerimseniben
kızlarr şükredin halinize bebeğinz hareket ediyo işte ne güzell 4-5 hafta sonra olmıcaklar orda zaten
benim bebeğim çok az hareket edebiliyo çünkü boynunda kordon dolalı
ben de dua ediyorum hareketleri çok olsa da uyuyamasam diye
ya ben bugüne kadar bu kordon dolanmasını hiç aklıma getirmemiştim , bi kaç gündür çok duyuyorum..hiç bi bilgim yok yani bu konuda..bi belirtisi oldu da öyle mi gittin doktora öğrendin yoksa her zamanki sıradan kontrolde mi belli oldu kordon dolanması ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?