Doğuma Hazırlık 35 haftasindayim bebisim sadece 2130gr :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar ultrasonda çıkan kilo çok net bilgi vermiyor.doğuma gitmişdim sezeryana alınacakdı bebegim son tahliller falan yapıldı ultrasonda bakdı doktor son durumuna 2700 civarlarında çıkmışdı.doğuma aldılar ve kızım 3300 doğdu daha zayıfda olabiliyor daha kiloluda.arkdaşın ogluna 4500 demişler normal doğuramazsın diye sezeryana almışlar fakat bebek 3700 civarı doğmuş net bilgi vermiyor ultrasonda bakılan kilo yada boy o yüzden kafanıza çok fazla takmayın.

canım hurmanın bebeğe kilo aldırdığını söyler bizim büyükler.
bizim ailede son 2 ay hurma yedirirler hamilelere; kuranda da geçiyor zaten araştırırsan görürsen
üzülme hem canım ya; sağlıklı olsun da hayırlısıyla:emir_bebek:

bence o kadar üzülme 2700 gr üstü doğan bebek sağlıklı olur. hem öenmli olan da kilosundan ziyade sağlığı.. sonra güzel emerse o zaten 1 ay içinde toplanır.

canım benimde bebeğim 2 hafta geriden geliyodu. ben çok üzüldüm ama yediklerime çok dikkat ettim . hergün tumurtaa, sabah akşam yarım çay bardağı pekmez. gece kalkıp 2 bardak süt içtim. haftada 1 kez balık yedim. kuru yemiş yedim. şimdi bebeğim 1 hafta öne bile geçti. kilosu gayet iyi. bence yediklerine dikkat et. bide bol su iç...

arkadaslar persembe günü doktorda randevum vardi...
oglum 39hafta 5 gün ve 2800gr olmus:)
cok ama cok sevindim...
cumartesi günü son gün aslinda ama ilk bebislerde gec geliyorlar mis bekliyecegiz, böyle giderse normal dogum olacak (son anda bir sey olmaz ise) iki hafta göz önünde tutacaklar beni eger gelmez ise, suni sanci verecekler...doktor dünyaya gelene kadar 3100-3200 olur diyor:)
cok mutluyum allah hepimizin yavrularni korusun yarabbim

Benim ilk kızım 32.haftamda 2100, 38.haftamda 3.400, 41.haftamda yani doğumda 3.710 olmuştu. Şimdiki kızım 22. haftamda 465gr.

benimde geriden geliyor hala.ben 38 haftadayım sezaryene alıcak doktor ama us ye göre 36 larda falan.kilosu 2.700 gr olmuş 1 ayda 1 kilo almış.ama doktorum 10 gün daha bekleyelim dedi.sat a göre 40 us ye göre 38.hata oluyor yani.artık alabildiği kadar.he gün yumuta yiyorum her gece 2 bardak süt içiyorm ama bana yarıyor sanki bebek fazla almadı.doğuma kadar 3 kilo olur inş.

benimde oglusum aslinda düne kadar dünyaya gelmeliydi ama gelmek niyetinde degil..
doktor 10 gün bekliyecegiz diyor...
dün hastanedeydik esimle oglumuz hemen hemen 3000 kiloya geliyormus..
allaha sükür toparladi

arkadaşlar ben 33.haftamdayım doktorum bebişin 2700 civarında yaklaşık kilosu dedi tosun mu olacak dersiniz?bana çok fazla geldi ama boyuyla orantılı boyu da uzun görünüyor dedi,bir aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum ama bu gidişle zor olacak gibi...

arkadaşlar ben 33.haftamdayım doktorum bebişin 2700 civarında yaklaşık kilosu dedi tosun mu olacak dersiniz?bana çok fazla geldi ama boyuyla orantılı boyu da uzun görünüyor dedi,bir aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum ama bu gidişle zor olacak gibi...

oyy masallah bebişine benimki 32+3 iken 2053 cıktı usgde benimkinede maasallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım çok dert etme Sağlığı iyi olsun yeter ki.Benim bebeğim 35,haftada 2500 gr.dı arkadaşların bahsettiği tarzda yersen ideal kilosuna ulaşacaktır inşallah.İçini ferah tut

üzülme okadar bebişi etkiler.dogunca bol bol süt yapan şeyler ye iç .çabucacık kılo alır.ben33 haftalık hamıleyım 2330 gram mıs nasıl oldu bılmıyorum yedigimi çıkarıyorum zaten dogru duzgun yemiyorum ama hergun haslanmıs 1 yumurta yeşillik en az 3 meyve yıyorum

Back
X