35 yaş altındakiler ilk denemenizde kaç embriyo transfer edildi

nil_alp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
762
86
98
35 yaş altındakilerde kaç embriyo transfer ediliyor.sizlerde nasıl oldu?:53:

canım ben 27 yaşındayım tek embriyo transfer edildi.artık yasa öyleymiş 35 yaş altı tek embriyo.

27 yaşındayım ilk denememde tek embriyo transfer edildi bu denememdede çok ısrar etmeme rağmen doktor tek edebileceğini kanun gereği böyle olacağını söyledi ama birden fazla eden yerlerde çok diye duydum. benim doktoruma göre kendine güvenmeyen laboratuvarlar birden fazla transfer ediyolar diyor sağlıklı sıhhatli olsunda tek bebek olsun ama yeterki olsun

evet bende yasalara göre tek koyulduğunu duydum ama bazı merkezzlerinde buna pek uymadığını gördüm.benim gittiğim merkez duruma göre 1 yada 2 dedi..eşim ikiz çok istiyor...ben biraz korksamda yinede bende istiyorum.sağlıklı hayırlı olsunda tek çift farketmezde ben sadece yasalara uyup uymadıklarını merak ettim

merhaba arkadaşlar...

35 yaşın altında ilk 2 denemede tek embriyo transfer ediliyor...3.denemede 2....ben 3.denememde ancak pozitif sonuç aldım...darısı isteyen herkesin başına inşallah...

Bende ilk iki denemede tek, ucuncu ve sonrasi iki. Diye biliyorum... Bazen bu kurala uyulmadigini ben de duydum, kurali sacma bulmakla beraber uyulmasi gerktigini dusunuyorum cunku istismar edenler cikabilir, fazla para almak icin falan kurali delenler olabilir. Bunlr dogru degil tabii...

Bende ilk iki denemede tek, ucuncu ve sonrasi iki. Diye biliyorum... Bazen bu kurala uyulmadigini ben de duydum, kurali sacma bulmakla beraber uyulmasi gerktigini dusunuyorum cunku istismar edenler cikabilir, fazla para almak icin falan kurali delenler olabilir. Bunlr dogru degil tabii...

Back
X