• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferimin 4.gününde göğüs ağrısı atmayıp pozitif gören var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi daima7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba, bu mesajı yazdıktan sonra göğüs ağrılarım tekrar başladı , aynı şekilde sanki adet olacağım hissi tekrardan başladı. Cuma günü kan vereceğim ama ben tabi dayanamadım cuma akşamı ve bu sabah erken gebelik testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı ama çizgi koyulaşmadı hiç iki test arasında şimdi de buna takmış durumdayım 🤦‍♀️ inşallah siz de ben de güzel haberler alırız 🤲
Yaa çok sevindim sizin adınıza inşallah sıkı sıkı tutunur bebişiniz 🥰hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin. inşallah benimde ağrılar geri gelir 🙏

amiinn💕 30 ekim transfer 2 kasımda genopeptyl diye bi iğne vuruldum.7kasımda dayanamadım productor erken gebelik testi yaptıl silik çizgi gördüm 8kasımda da yaptım yine aynı derecede silik çizgi vardı ama baya silikti yani.darısı başınıza, isteyen herkes sağlıkla kucağına alır inşallah
Neden öyle iğne vıruldunuz

Yaa çok sevindim sizin adınıza inşallah sıkı sıkı tutunur bebişiniz 🥰hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin. inşallah benimde ağrılar geri gelir 🙏
Güzel mi bilemedim testim koyulaşmıyor çünkü normlade koyulaşması gerekirdi o yüzden bilemedim 🤷‍♀️

Güzel mi bilemedim testim koyulaşmıyor çünkü normlade koyulaşması gerekirdi o yüzden bilemedim 🤷‍♀️
Kan verin inşallah artarak gitsin değeriniz idrarda belki hemen o artış algılanmayabilir hiç strese sokmayın kendinizi 🥰

Back
X