Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amin benimde 17 aylık bir kızım var ve 16 haftalık hamileyim:)çok heyecanlıyım fakat ilki kadar çok pimpirik deyilim ve sankide yediklerime ve diyer şeyiere fazla düşmüyorum gibi geliyor.Yani anlıyacağınız haksızlık yapıyorum sanki bu bebeğime gibi geliyor.ama siz 13 sene sora çok heyecanlı olmalısınız MAŞALLAH size,cinsiyeti bellimi?
HAYIRLISIYLA BİR AVAZDA DOĞUM YAPARSINIZ İNŞALLAH,SİZİN HEYECANINIZ DAHADA FAZLADIR BİZLERDEN:)SİZE NACİZANE TAVSİYEM BOL BOL UYUMAYA ÇALIŞIN,ÇÜNKÜ UYKUYA HASRET KALACAĞINIZ VAKİTLER ÇOK OLACAK:)HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
HAYIRLISIYLA BİR AVAZDA DOĞUM YAPARSINIZ İNŞALLAH,SİZİN HEYECANINIZ DAHADA FAZLADIR BİZLERDEN:)SİZE NACİZANE TAVSİYEM BOL BOL UYUMAYA ÇALIŞIN,ÇÜNKÜ UYKUYA HASRET KALACAĞINIZ VAKİTLER ÇOK OLACAK:)HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.
Çok teşekkürler... inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alır, mis kokularını içimize çekebiliriz
Uykuyu seven biri olarak şimdiden uykumu almaya çalışsamda gelecek uykusuz geceler beni korkutmuyor değil.Allah sabrını versin artık ne diyelirim ki başka!