Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınızHerkese merhaba. 38 yaşındayım. 6 aydır evliyim ve Eşimle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen çocuk sahibi olamadık. Doktorumuz biraz daha beklememizi söyledi ama ben yaşımdan dolayı tüp bebek tedavisine başladım. Benim gibi yaşı ileri olup tutan var mı acaba?
İnşallah. Teşekkürler moral yorumunuz içinİnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız
Ben değil ama benim çok çok yakınım 41 yaşında hamile kaldı.. 5. Denemesiydi ama onların problemi sperm ile alakalıydı o da büyük sorun.. 36 yaşında kuzenim yine hamile kaldı..Artık tıp o kadar ilerledi ki inanın bu yaş muhabbeti eskiye nazaran çok daha ilerilere atılabiliyor. Doktorunuz bile biraz daha bekleyin demiş oradan düşünün.. Hiç endişe etmeyin..
Yani Rabbim ol deyince neler olmuyor kiAllah size de sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallahhhh..
Canim hic vakit kaybetme tuo bebek için. 38 yas cok cok onemki bir yas cunku. Rezervler direkt geometrik düşüşe geciyor. Ben de 38 yaşıma girdim. Agustos ayında yaptirmistim tutmuştu fakat kalp atisi olmadigjndan kurtaj olmak durumunda kaldım ve bekleme surem oldu.Herkese merhaba. 38 yaşındayım. 6 aydır evliyim ve Eşimle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen çocuk sahibi olamadık. Doktorumuz biraz daha beklememizi söyledi ama ben yaşımdan dolayı tüp bebek tedavisine başladım. Benim gibi yaşı ileri olup tutan var mı acaba?
Canim hic vakit kaybetme tuo bebek için. 38 yas cok cok onemki bir yas cunku. Rezervler direkt geometrik düşüşe geciyor. Ben de 38 yaşıma girdim. Agustos ayında yaptirmistim tutmuştu fakat kalp atisi olmadigjndan kurtaj olmak durumunda kaldım ve bekleme surem oldu.
Ayni sorunlari yasamaman icin embrjyailara genetik test yaptirmani onerir
Devlet hastanesinin tıbbi genetik bolumu var. Oraya gidip 3 den fazla dusuk yasadim de. Onlar 16 li trombofoli paneli testi yapiyorlar. Eger bir dusuk yasadim dersen yapmiyorlar.Genetik test ayrı mı yapıliyor? Ben hep tüp bebekte bu testlerin hepsinin yapıldığını sanıyordum. Sende şu an durum ne? İnşallah deneme süren dolmuş ve mutlu haberi almışsındır
Ama daha 6 aylık evliyim ve 3 düşükDevlet hastanesinin tıbbi genetik bolumu var. Oraya gidip 3 den fazla dusuk yasadim de. Onlar 16 li trombofoli paneli testi yapiyorlar. Eger bir dusuk yasadim dersen yapmiyorlar.
Canim bir de karyotip analizi yaptirin esine ve kendine.Ama daha 6 aylık evliyim ve 3 düşükya her şey yolunda olsa da işte bu yaş yok mu? İnsanı en strese sokan şey. Teşekkürler bilgi için
Merhaba, ben de 39 yaşındayım. Eşimde azospermi var, sizin yakınınız hangi doktora gitti acaba ? İnsan zor durumda kalınca çare arıyor, önerebileceği bir üroloji doktoru var mı biliyor musunuz ?İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri alırsınız
Ben değil ama benim çok çok yakınım 41 yaşında hamile kaldı.. 5. Denemesiydi ama onların problemi sperm ile alakalıydı o da büyük sorun.. 36 yaşında kuzenim yine hamile kaldı..Artık tıp o kadar ilerledi ki inanın bu yaş muhabbeti eskiye nazaran çok daha ilerilere atılabiliyor. Doktorunuz bile biraz daha bekleyin demiş oradan düşünün.. Hiç endişe etmeyin..
Yani Rabbim ol deyince neler olmuyor kiAllah size de sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder inşallahhhh..
Allah size yardım etsin tez zamanda hamile kalırsınız inşallah.. Ama bilmiyorum ki. Dediğim gibi ben değil yakınlarımdan var bu şekilde tedavi görüp hamile kalan.. Ama hepsi farklı şehirlerde oldu. Hangi doktorlar hiç bilmiyorum ama. Bu konuda aynı süreçten geçmiş arkadaşlarım size daha çok yardımcı olacaktır..Merhaba, ben de 39 yaşındayım. Eşimde azospermi var, sizin yakınınız hangi doktora gitti acaba ? İnsan zor durumda kalınca çare arıyor, önerebileceği bir üroloji doktoru var mı biliyor musunuz ?
Ben 35 yaşımda hamile kaldım.Şükür bebişim oldu 1 ayını doldurdu dün.Benim rahmim tutmuyordu düşüyordu bebeğim. Öncesinde başarısız tedavim oldu ama Allahtan ümit kesilmez dedik sonunda tuttu.Herkese merhaba. 38 yaşındayım. 6 aydır evliyim ve Eşimle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen çocuk sahibi olamadık. Doktorumuz biraz daha beklememizi söyledi ama ben yaşımdan dolayı tüp bebek tedavisine başladım. Benim gibi yaşı ileri olup tutan var mı acaba?
Çok sevindim. Allah bebeğinize uzun ömür versin. Sizin de mi tüp bebekti? Ve ilk denemede mi oldu?Ben 35 yaşımda hamile kaldım.Şükür bebişim oldu 1 ayını doldurdu dün.Benim rahmim tutmuyordu düşüyordu bebeğim. Öncesinde başarısız tedavim oldu ama Allahtan ümit kesilmez dedik sonunda tuttu.
Yok 3. Tedavim 2 başarısız tedavi ve aşılamalarım vardı. Baya uğraştık ama Rabbim şükür nasip etti.Çok sevindim. Allah bebeğinize uzun ömür versin. Sizin de mi tüp bebekti? Ve ilk denemede mi oldu?
Darısı bizim de başımıza. Benim ilk denemem ama birkaç gün kaşık ağrısı olduktan sonra şu an hiçbir belirtim yok. Test günüme de çok az kaldıYok 3. Tedavim 2 başarısız tedavi ve aşılamalarım vardı. Baya uğraştık ama Rabbim şükür nasip etti.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah hayırlısıyla nasip olsun.Darısı bizim de başımıza. Benim ilk denemem ama birkaç gün kaşık ağrısı olduktan sonra şu an hiçbir belirtim yok. Test günüme de çok az kaldı