- 15 Mayıs 2016
- 19
- 10
- 3
- 41
- Konu Sahibi gayem_gayem
merabalar. ben 35 yaşındayım.yıllar evvel evlendim çok kısa sürede ayrılmıştık.ve bu yaşıma kadar bir çok kişiyle tanıştım.tanıştırıldım.ama hep en baştan saçma sapan şeyler oldu.bir çoğunun ortak noktası ortada bir tartışma bir sorun yokken aramamalara başlamaları diyebilirim.tanışıyoruz kısa bir süre geçiyor ama sonra koca bir suskunluk hepsinde.ayrıldıktan sonra evimizde benim adıma yazılan bir kağıt bulmuştuk.bildiğiniz arapça yazan bir kağıt.bu durum ondan mı kaynaklanıyor bilemiyorum.bu tür şeyler yaşayan var mı.10 yıldır koca bir 10 yıldır hep aynı şeyler yaşanabilirmi her seferinde.kısmetim öyle bir kapalı ki.etrafımda hayatıma giren yani görüştüğüm kişiler benden genelde etkilenirler hoş bulurlar mantığımla oturup kalkmamla konuşmalarımla.çocuklarla olan harika iletişimimle.hep etkilenmişir bir şekilde karşımdaki.ama kısa süre sonra hep aynı son.35 yaşındayım ve artık hep bunu yaşamaktan bıktım.yoruldum.anne olmak ,styorum huzurlu kendi halinde bir hayatım olsun istiyorum.bu gidişle zaten anne de olamıcam.bu kısmetsizliğim neden bilmiyorum.bu durum belkide benden çok annem babam için çok büyüük biir dert oldu.babamın ve annemin tek duası snein kucağında çocuğunla görelimde huzurla öyle gözlerimizi kapatalım.yoksa ölürsek gözümüz açık gidecez öte dünyaya diyorlar.ne yapıcam ne edicem ben.öyle şaşkın ve öyle kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam.lütfen yardımcı olun lütfen. benim üzüntüm birde annemi babamı mutlu edememek artık bıktım hep aynı son artık dayanacak gücüm kalmadı.hep aynı son hep aynı son