35 yaşında yeniden doğmak icin...

cankalemine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
5
4
1
39
Evet 35 yaşıma bugün itibariyle tam 241 gün kaldı. Yıllardır kilolu yaşadım ve artık böyle yaşamak istemiyorum. Kendime özgüvenimi geri kazanmak istiyorum. Hayatıma 35 yaşında yeniden başlamak istiyorum. Şuan 124 kiloyum. Aralık ayında doğum günümde 2 li rakamı görmek istiyorum. Diyet listeleri ile ilgili aklım o kadar karışık ki. Günde tek öğün yada 2 öğün beslenmek suan bana mantıklı gelen ve bunu denemek istiyorum.

Sabah bana teklif edilen simiti yemedim. Canım çok istedi ama yemedim. Şirkette öğle yemeğini saat 12 13.30 arası yiyoruz gidip yemek için çok gel git yaşadım ama başardım. Şu ana kadar 1.5 lite şu içtim 2 bardak yeşil çay içtim.

kolaylıklar dilerim. umarım istediğiniz kiloya kavuşursunuz. çalışıyor musunuz yoksa evde misini? ona göre diyet ve spor programları uygulayın bence. çalışmıyorsanız daha kolay zayıflayacağınızı düşünüyorum. bol bol yürüyüş

Calisiyoru Çalışıyorum malesef masa başı hareket alanı nerdeyse yok

Azimli gördüm sizi. Olucak bence

Teşekkür ederimtek öğün sağlıklı mı fikrim yok. Deneyip göreceğim inşallah
Ya da iki öğün yazmışsınız ya bence de 2 öğün olsun yoksa baş ağrısı baş dönmesi yapar. Aralarda da sade su değil limonlu su için ki enerjiniz düşmesin. Sonuçta iş veriminizi etkileyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…