Kürtaj Sonrası Pgt siz embriyoları mı denemeli yoksa sıfırdan pgt li mi?

Dondurulmuş 4 embriyomu pgt yolladım hepsi sağlıklı geldi, şu an onlardan birisiyle hamileyim, inşallah darısı başınıza 🙏🎀
Ya çok sevindim sizin adınıza nerde yaptırdınız yaşınız kaç çok güzel haberleşelim lütfen benimde gelecek hafta opu olacak bakalım başladık bizde

Benimde tüp bebekle ilk seferde hamile kalıp 16 haftalıkken bir hafta önce bebeğimin kalbi durdu bu sefer embriyomu genetiğe göndereceğim.

Benimde tüp bebekle ilk seferde hamile kalıp 16 haftalıkken bir hafta önce bebeğimin kalbi durdu bu sefer embriyomu genetiğe göndereceğim.
Başınız sağ olsun 😔bnm de 9haftalıkken kalbi durdu bir embriyom kalmıştı çözdürüldü biyopsi alınıp genetiğe gitti tekrar donduruldu transfer oldum yeniden şu tüp bebek tedavisinin prosedürü değişmeli gerçekten şart olmalı genetiğe göndermek 🥺

Başınız sağ olsun 😔bnm de 9haftalıkken kalbi durdu bir embriyom kalmıştı çözdürüldü biyopsi alınıp genetiğe gitti tekrar donduruldu transfer oldum yeniden şu tüp bebek tedavisinin prosedürü değişmeli gerçekten şart olmalı genetiğe göndermek 🥺
Sizinde başınız sağolsun 🤲 tuttu mu transferiniz inşallah

En güzelini yapmışsın canım bizde 4 yada 5 tane göndereceğiz sence yeterli olur mu
Tabiki gayet güzel önemli olan çok olması değil sağlıklı gelenin olması kimisi çok gönderiyo 1 2 tane geliyo kimisi 3 4 tane gönderiyor hepsi sağlıklı geliyo. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Back
X