3500-4000 tl arası ameliyat yapan doktorlar?

cimcime12

Guru
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
57
0
316
Balıkesir
merhaba arkadaşlar 10 güne kadar ameliyatı olmak istiyorum aklımda bir doktor var ama 3500 - 4000 tl civarı burun estetik ameliyatını yapan doktor tavsiyesi verir misiniz? Hepsinle tek tek gidip görüşme yapacağım.

boğaziçi tıp merkezi necdet uçar 2013 mart 3.000 tl verdim:34:memnunum çok şükür:16:

teşekkürler başka önerisi olan var mı ? Hüseyin Altun'un yüzüme göre yaptığı tasarım hoşuma gitmedi.O yüzden tercihimde değil şuanda.

Benimde keseme uygun bu fiyatlarda güvenebileceğim bir doktor olsa düşünmeden yaptıracam ama bir türlü içime sinen bir doktor bulamadım bu fiyata. Emre İlhan ve Muharrem Dilber istediğim iki doktor ama fiyatları uçuk.

teşekkürler başka önerisi olan var mı ? Hüseyin Altun'un yüzüme göre yaptığı tasarım hoşuma gitmedi.O yüzden tercihimde değil şuanda.

tasarımlar hiçbir zaman kesin sekil sonucunu vermez sadece yaklaşık şekil hakkında fikir verir.tasarımların yapıldığı programlarda etken tabiki.doktor hastalarının resimlerini ve hasta yorumlarınıda dikkate al sadece hüseyin altun adına konuşmuyorum tüm doktorlar için geçerli sana yapılan tasarımları beğenmesende doktorları yinede araştır dediğim gibi sadece yaklaşık sonuç veriyor çünkü tasarımlar

merhaba arkadaşlar 10 güne kadar ameliyatı olmak istiyorum aklımda bir doktor var ama 3500 - 4000 tl civarı burun estetik ameliyatını yapan doktor tavsiyesi verir misiniz? Hepsinle tek tek gidip görüşme yapacağım.

ben ankara da zühtü demir e 4bine oldum, kan tahlilini dışarda 50 tl ye yaptırdım, hastahane de gece kalmadık

Back
X