silikon yaptıralı 2 ay olldu fakat ben silikonları hisstmeye başladım özellikle göysümün alt bölgesinde bişeyler kayıyor kola şişesi boş olurya bastırınca içeri girer böyle içine giriyo yeniden düzeliyo korkmaya başladım kızlar böyle olan varmı oralarda bazı yerlerde boş:sinifsinif:luklar var
silikon yaptıralı 2 ay olldu fakat ben silikonları hisstmeye başladım özellikle göysümün alt bölgesinde bişeyler kayıyor kola şişesi boş olurya bastırınca içeri girer böyle içine giriyo yeniden düzeliyo korkmaya başladım kızlar böyle olan varmı oralarda bazı yerlerde boş:sinifsinif:luklar var
Canım benim doktorum anlattı bu durumu... Bazı doktorlar orayı haddinden fazla genişletio yani sırf silikon giricek kadar açmaları gerekiren daha fazla genişletiolarmış ödem inince de böle sorunlar oluyomuş silikıon oynaması gibi .. Kötü bi şey değil sanırım ama nasıl düzelir o konuda fikrim yok onu da bi sorarım doktoruma..
işte tam benim yaşadığım şey..(
makusla senin yorumların benim için çok önemli dr. Aynı.sana hangi tip protezi ve hangi yöntemi uyguladı cemil bey.başka dr.arasam mı ben de
canım ben,m yuvarlak protez kas üştü 265cc uygulandı. şuan 80 b kullanıyorum. dr. konusunda birşey diyemeyeceğim. sonuçta dr. 10 amelyat yapar 1 tanesinde hata olur 9 tanesi başarılıysa bu dr.a başarısız diyemeyiz. benimki şansızlık galiba.(( dr. beyle görüşmeye gittikten sonra seni yine bilgilendiririm.
canım ben,m yuvarlak protez kas üştü 265cc uygulandı. şuan 80 b kullanıyorum. dr. konusunda birşey diyemeyeceğim. sonuçta dr. 10 amelyat yapar 1 tanesinde hata olur 9 tanesi başarılıysa bu dr.a başarısız diyemeyiz. benimki şansızlık galiba.(( dr. beyle görüşmeye gittikten sonra seni yine bilgilendiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?