- 12 Nisan 2013
- 2.072
- 1
- 88
- Konu Sahibi esraylmz03
-
- #2.041
bazı birliklerde yüzük yasakmış cnm hem hırsızlık falan da olabilir içerdeyken takmasın nolur ki sıkma canını sen herşey yüzük mü biz kalple ruhla bağlı değil miyiz birbirimize :)
cnmm yanlış bilmiosammm askerlern her yere gtmesine izin verilmio, bu aradaa benmki yüzüğünüü kapıdan girerken amcasına vermişş deli etti benii, orda bşy olsaa üzülürms manevi değeri varmışş :) keşana takcn ama dedimm oranın kızlarııı çok güzell oluomss her duyan erkek arkadaşııı keşanı, gülüoduu :))
yok artık kayınvaliden bide pes diyorum...
Canım benim nişanlım da babasına bıraktı yüzüğünü saatini.Ne olur ne olmaz diye.
Ben de geliboluya giderken taktıracağım
gerçekten pesss genç bir insana bu laf edilirmi yaaa
cnmm manevi olarakk bağlılıkk hissediorumm o da taktığı zaman.. şuann uzaktaa yaa birbimize ait bişeyii yanında bulundurmasıı brzz daha rahatlatıoo, diğerleri işin şakası yuzuk takan insan da aldatır içinde olması gerekioo, çıkarır cebine koyar gene yapar..
gerçekten pesss genç bir insana bu laf edilirmi yaaa
cnmmm alsnlar yanlarınaaa, taksınlarrrr :)) en fazla çizilirrr flnn o da nolcakk, temizlenirr :)
haklısın tabi ki ama sorun yapma aranızda.... üzmeyin birbirinizi cnm bu konuda
Ben onu öyle kabul ettim artık canım yapacak bir şey yok malesef
Yani kopmadığı sürece sorun yok
dilin kemiği yok işte :) konuşmadan önce düşünmek şart :)
allahtan bnm valide böle konuşmuyo tek kötü konuşması hemen çocuk istemesi neymiş hemen torun istermişbende biz ne zaman istersek o zaman olur anne bizim kendimizi hazır hissetmemiz lazım dedim.
cnmm yanlış bilmiosammm askerlern her yere gtmesine izin verilmio, bu aradaa benmki yüzüğünüü kapıdan girerken amcasına vermişş deli etti benii, orda bşy olsaa üzülürms manevi değeri varmışş :) keşana takcn ama dedimm oranın kızlarııı çok güzell oluomss her duyan erkek arkadaşııı keşanı, gülüoduu :))
bende tutmadım kusur falan yok cnm hakedene konuşcaksın aynen katılıyorum sanki çocuğuz koca insanlarız yapan her türlü yapar bunu anlayacak kadar cahil insanlar diyip geçiyorum artık görüşmeyi de kestim ...
sinir oluyorum oyle ınsanlara ya bana da o kadar söylediler ki anlatamam banane sanki herkes aynı mı illa değişecek dıye yada altatıcak dıye bı kural mı var. yok nişanlanmasaydın askere gıtmeden aldatır zaten yada gelınce degısır bırakır senı ne alakası var sankı anlamıyor ınsanlar ayrıca kımseyıde ılgılendırmıyo her kazık yıyen insan bi mutsuz etmeye çalışıyo benı de anlamıyorum bazılarının kıskançlığı neden
arayacaktır canım için rahat olsun hatta şu anda askeriyede oldugundan daha da rahattırr emin ol sabır edip bekle sen hiiiç bişeycikk yoktur..
sen hafta sonunu düşün göreceksın yıne askerini mutlu olacaksın.istanbuldan mı gıdıyosun ankaraya ?
Telefonun başında çaresiz bekliyorum. Bekliyorum ama calmayacak biliyorum
Inşallah.. ama tuvalete bile gidemiyorum artık yaa.. ha aradı ha arayacak diye..
Evet canım istanbuldan gidiorum ankaraya
Tek avuntum onu görbilmek zaten ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?