351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

bazı birliklerde yüzük yasakmış cnm hem hırsızlık falan da olabilir içerdeyken takmasın nolur ki sıkma canını sen herşey yüzük mü biz kalple ruhla bağlı değil miyiz birbirimize :)

cnmm manevi olarakk bağlılıkk hissediorumm o da taktığı zaman.. şuann uzaktaa yaa birbimize ait bişeyii yanında bulundurmasıı brzz daha rahatlatıoo, diğerleri işin şakası yuzuk takan insan da aldatır içinde olması gerekioo, çıkarır cebine koyar gene yapar..

Canım benim nişanlım da babasına bıraktı yüzüğünü saatini.Ne olur ne olmaz diye.

Ben de geliboluya giderken taktıracağım

haklısın tabi ki ama sorun yapma aranızda.... üzmeyin birbirinizi cnm bu konuda

dilin kemiği yok işte :) konuşmadan önce düşünmek şart :)

allahtan bnm valide böle konuşmuyo tek kötü konuşması hemen çocuk istemesi neymiş hemen torun istermiş bende biz ne zaman istersek o zaman olur anne bizim kendimizi hazır hissetmemiz lazım dedim.

allahtan bnm valide böle konuşmuyo tek kötü konuşması hemen çocuk istemesi neymiş hemen torun istermiş bende biz ne zaman istersek o zaman olur anne bizim kendimizi hazır hissetmemiz lazım dedim.

o istek Allah'ın emri cnm onlarda heyecan yapıyor anlamak lazım tek kusur bu olsun yeter ki sizde kırmazsınız artık :) :)

bende giderken takma dedim bana kızdı olurmu öyle şey diye aradığında bide bana soruyor yüzüğün duruyor kaybetmedin dimi diye

Son düzenleme:

Evet .. ya kıskançlık ya cahillik başka açıklaması yok.. Ki ikisi de aynı kapıya çıkıyo . Uzak durmak lazım o tip insanlardan. Üzülmek ne kelime gülüp geçinn yaa amaan. Bu yüzden hasta olmayın yahuu allah korusun sinir stres en kötü hastalık

Evet canım istanbuldan gidiorum ankaraya
Tek avuntum onu görbilmek zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…