• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

arinsude den TG351 e kuzum ses ver yok öyle dağılmak sanki öldüler aslanlar gibi askerlik yapıyolar gelicekler bak 156yla başladık kaldı 140 biticek bu 140ı da hep birlikte bitiricez herşey çok güzel olucak inan ya sadece inan lütfen bak şarkı da söylerim sana :)

Sensiz sabah olmuyor uyaniyorm ansizin sensiz gun dogmuyor ah yanlizim cok yanlizimm :5:

yanlız değilsin ki bak bizler varız burdaki herkes yanlız yaralı bir kanadı kırık bir süre ama o sürede de bizler birbirim,ze destek olucaz umutsuzluk yok yarına umutla bakalım bakın hıdrellez yaklaşıyor bu yıl ilk defa dilek tutucam bende hep birlikte yapaılm bunu niyetler aynı nasılsa :) :)

yanlız değilsin ki bak bizler varız burdaki herkes yanlız yaralı bir kanadı kırık bir süre ama o sürede de bizler birbirim,ze destek olucaz umutsuzluk yok yarına umutla bakalım bakın hıdrellez yaklaşıyor bu yıl ilk defa dilek tutucam bende hep birlikte yapaılm bunu niyetler aynı nasılsa :) :)

ay cidden hidirelleze az kaldi :6: es gecmemek lazim:24:

Insallah cnm benm.bizi su an birbirimizden iyi anlayacak kimsemiz yok zaten .hele de su saatlerde hissettiklerimizi :5:

Insallah cnm benm.bizi su an birbirimizden iyi anlayacak kimsemiz yok zaten .hele de su saatlerde hissettiklerimizi :5:

aynen cnm bak burdayız işte beraberiz ancak dertleşerek rahatlayabiliriz :) ve kendimize yeni uğraşlar buralar mesela en kendimi deli gibi yormaktan yanayım başka türlü ne zaman geçiyor ne de aklımdan çıkıyor ama yorulunca sızıp kalıyorum başka türlü olmuyor :( bu gece çok enerjiğim bölyle dağılan çok malesef toplanalım çabasındayım :)

haklisin canim da aksam oldu mu insana cidden huzun cokuyo..onlarda bizi boyle dusunuyorlardir demi ya..sevgilim max sekilde dusunuyor insan dedi ama

kizlae hepinize merhaba...P:( benim de bitanem ankara mamak da :(( 2-3 dakika konusabiliyoruz ancak insallah 5 gun sonra yanindayiz ama cokkkk zormus gercekten cokk ozledim :(((

haklisin canim da aksam oldu mu insana cidden huzun cokuyo..onlarda bizi boyle dusunuyorlardir demi ya..sevgilim max sekilde dusunuyor insan dedi ama

hemde nasıl çöküyor... bakma benmde böyle konuştuğuma artık ruh gibi dolaşır oldum bişey almak için kalkıyorum 1saat niye kalktığımı düşünüyorum durup durup ağlıyorum hiç birimize kolay değil ama geçicek herşey çok güzel olucak yine :)

düşünüyorlardır tabi onlar orda bizden de yanlız biz dışardayız tehlike onlara göre daha çok her an akıllarındayız bence düşünmeden edemezler bizi :)

hemde nasıl çöküyor... bakma benmde böyle konuştuğuma artık ruh gibi dolaşır oldum bişey almak için kalkıyorum 1saat niye kalktığımı düşünüyorum durup durup ağlıyorum hiç birimize kolay değil ama geçicek herşey çok güzel olucak yine :)

düşünüyorlardır tabi onlar orda bizden de yanlız biz dışardayız tehlike onlara göre daha çok her an akıllarındayız bence düşünmeden edemezler bizi :)

Ins.canim hep akillarinda olalim ya .dua edelim bol bol hayirla donsunler zaman hemencecik gecsin insallah ya

:S onu hi sormadim cnm first bulupta aklima gelmedi..sadece sevgilim en son bolukte oldugunu konusmustuk cnm bu konuyla ilgili senin ki hangginde?yrain sorayim

Neyse kizlar ben yatiyorum.sizlere de hayirli geceler.sansima sevgilim ailesinin oldugu sehirde acemi birliginde ben uzak olsam da.yarn yanina gidecekler telefonunu da goturecekler ins. o zaman daha rahat konusabiliyoruz allahtan.ozlemimize tek teselli var o da safak bir gun daha atti ins. Hadi opuyorum hepinizi :3:

:( cok rahatim diyordu genelde ama bu hafta baya bi zorlaaadilar hele hafta ortasnda sesi olu gibiydi :( offf insallah hayrlisyla btrip ge;sinler zzama n hizla akip gecsin

Aynen canim bu hafta silahli egitim baslamis sanrm cok yoruldum dedi bu hafta.ins az kaldi diye avutuyorum kendimi bende 5 aydan 4 kusurlere indik az kaldi az :1:

Back
X