• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Aa mamaktamıydın sende ? Valla istiklal marsı okundugunda içeri girdik biz askerlerin arkasında kaldık ama dibimdeydi askım :)))
Bide tribünün karsısından da yürüdüler ya agacların ordan kaldırımda bekledim kaldırımın yanına denk gelmez mi )))) onla yürüye yürüye geldim )))
Benimki 2. Taburdaydı hemen içeri girdiler 1. Tabur marsları okuyarak gitti ya allahım nasıl aglıorum !
Ordaki insanlarada cok kızdım yediler içtiler çöpleri bıraktılar gerizekalılar onları kim topluo ???? Askerler sizin ogullarınız !! Ne düşüncesiz insanlar var ! Toplayabildigim kadar topladım ama sinirden deliye döndüm !
evet mamaktaydim :-) Ayyy sorma.ben en çok şeye sinir oldum.ilk başlarken sen o sırada yokmussun bak.yürüyüş alaninin içinde bekliyo aileler millet herkes orda.mikrofonda bin defa cekilin dendi.askerler gelemiyo onlar yüzünden ya şaka gibiydi çok sinir oldum.çöp konusu zaten başlı basina sinir bozucu! Ayyy benimkisini biz zor bulabildik.atatürk heykelinin oraya gitmiş beklemis kiyamam geç kavustuk o sıra hemen göremedim yani :'(
bu arada evet canım arayabildi sevgilim beni konuştuk.kantinde su kalmamis biliyo musun.çok susadım diyodu sevgilim yazık :'( bide gidenler yatağını düzeltmeden gitmişler.bizimkiler orda olanlar yani o yatak toplamayanlarin yatağını toplamış!! Herkes pek akıllı valla..

Evci cıkamadı mı canım ? Prosedürü bilmiorum tabide evci cıktı benim askerim öle görüşebildik her yerin uygulaması farklı demekki
Gitcen canım yanına yine üzme kendini

Acemi birliği ile usta birliği aynı yer olan askerlere evci izni yazılıyor haftasonu için fakat usta birliği başka bir birlik olan askerlere sadece yol izni veriliyor teslim olması için.

Var canim manisan giden 12 kisi falan var dedi ama daha isinamadi heralde:44:

Güzelim askerin büyük bir birlikten küçük bir askeriyeye geldi. İlk günler görev dağılımı yapılmadığından ee nöbette yok boş vakitleri çok fazla oluyor sabah çok erken kalkılıyor malum yat saati gelene kadar kağuşa girmek yasak. Yani arkadaşlarıyla çok sorun olmamıştır da boş durmayı sevmiyorsa sıkılmıştır biraz.

O uzayacak dedi tatlim demekki onlarda oyle:26: bende hic konusamiyorun arkadaslarimla.. ne derdimi anlatabiliyorum ne omlarin muhabbetlerine kendimi verebiliyorum:25: dedigin gibi bizi biz anliyoruz..
Mesela en basiti sana bişe sölim ben istanbuldaım askerim ankarada
Ankara istanbul otobüsle 5 saat
Maddi olarakta aile olarakta gitmemde bir sorun yok her hafta gidebilirim
Etrafımdakiler dioki her hafta gitme azcık özleyin / her hafta gitme yoruluosun hasta olursun vs vs
Yahu böle bi imkanım varsa nie gitmiyim ?
Ben bi kez sarılmak icin bi kez görebilmek icin kilometrelerce yolu gidip gelmekten gocunmuyorum
Asıl ben gitmezsem kendi kendimi yerim
Onu görebilirdim gitmedim diye
Askeriminde kafasını karıstırmıslar
Bana dioki askım cok yorulcan haftaya dinlen sonraki hafta gel
Seni düşünüom yanlıs anlama ben tabiki istiom gelmeni dedi
Bakarız dedim )))
Sen ne diosun canım ?
Ben her hafta allahtan bişe cıkmazsa giderim diorum
Bak su an girdim istanbula 12:30 gibi evdeim sanki ist olsam erken mi yatıom ? Yoo
Ay ne bilim uyuz oldum ://

evet mamaktaydim :-) Ayyy sorma.ben en çok şeye sinir oldum.ilk başlarken sen o sırada yokmussun bak.yürüyüş alaninin içinde bekliyo aileler millet herkes orda.mikrofonda bin defa cekilin dendi.askerler gelemiyo onlar yüzünden ya şaka gibiydi çok sinir oldum.çöp konusu zaten başlı basina sinir bozucu! Ayyy benimkisini biz zor bulabildik.atatürk heykelinin oraya gitmiş beklemis kiyamam geç kavustuk o sıra hemen göremedim yani :'(
bu arada evet canım arayabildi sevgilim beni konuştuk.kantinde su kalmamis biliyo musun.çok susadım diyodu sevgilim yazık :'( bide gidenler yatağını düzeltmeden gitmişler.bizimkiler orda olanlar yani o yatak toplamayanlarin yatağını toplamış!! Herkes pek akıllı valla..
Benimki aramadı :(
Heykelin ordaydık bizde :)
İlk bası kacırmısım iyiki valla kavga ederdim ne duyarsızlar

Mesela en basiti sana bişe sölim ben istanbuldaım askerim ankarada
Ankara istanbul otobüsle 5 saat
Maddi olarakta aile olarakta gitmemde bir sorun yok her hafta gidebilirim
Etrafımdakiler dioki her hafta gitme azcık özleyin / her hafta gitme yoruluosun hasta olursun vs vs
Yahu böle bi imkanım varsa nie gitmiyim ?
Ben bi kez sarılmak icin bi kez görebilmek icin kilometrelerce yolu gidip gelmekten gocunmuyorum
Asıl ben gitmezsem kendi kendimi yerim
Onu görebilirdim gitmedim diye
Askeriminde kafasını karıstırmıslar
Bana dioki askım cok yorulcan haftaya dinlen sonraki hafta gel
Seni düşünüom yanlıs anlama ben tabiki istiom gelmeni dedi
Bakarız dedim )))
Sen ne diosun canım ?
Ben her hafta allahtan bişe cıkmazsa giderim diorum
Bak su an girdim istanbula 12:30 gibi evdeim sanki ist olsam erken mi yatıom ? Yoo
Ay ne bilim uyuz oldum ://

Canim benim imkanim olsaydi senin gibi her hafta giderdim ben:31: onu görmenin mutlulugu herseye deger bence:31:

Canim benim imkanim olsaydi senin gibi her hafta giderdim ben:31: onu görmenin mutlulugu herseye deger bence:31:
aynen öyle vallahi..Acemi birliğinde insanlar haftaiçi gitmiş ziyarete.böylelikle eğitimden kacmislar.biz bilsek bizde haftaiçi giderdik.sesi soluğu gitmiş sevgilimin.öksürükten ciğerleri yırtılıyodu resmen :'(

iyi geceler kızlar :)))
bakıyorum sevdiğini görenler bile dağılmış biraz toplanın canlar ne güzel hasret giderdik uzuuun bir aradan sonra bu bizi motive etceğine iyice duygusala bağlamışsınız keyfini çıkaralım bu buluşmanın kendimizi üzmenin bi anlamı yok ki usta birliğinde çok daha rahat olcaklar inş. ben gördüğüm için çok mutluyum bu moral ikimize de iyi geldi en azndan 1hafta idare ederiz diye konuştuk bizde ayrılırken birbirimizi üzmemeye söz verdik hemen sesime yansıyomuş ne kadar iyiyim de desen biliyrdum iyi olmadığını o zaman daha çok üzülüyordum dedi sizinde öyledir kızlar yapmayalım ztn zor yaşadıkları bide bizi düşünmesinler

aynen öyle vallahi..Acemi birliğinde insanlar haftaiçi gitmiş ziyarete.böylelikle eğitimden kacmislar.biz bilsek bizde haftaiçi giderdik.sesi soluğu gitmiş sevgilimin.öksürükten ciğerleri yırtılıyodu resmen :'(

Benim askımın burnunu silince kan gelio artık :((
Sinizütim patlamıs olabilir dedi
Öksürük desen aynı seninki gibi cigerleri yırtılıo ((

Benim askımın burnunu silince kan gelio artık :((
Sinizütim patlamıs olabilir dedi
Öksürük desen aynı seninki gibi cigerleri yırtılıo ((
Ayyy tüh ya geçmiş olsun kötü olmuş sevdiğinin iyice :-( bizde şu 2gün baya bi ilaca bogduk sevgilimi.İlk güne göre biraz iyileştirip gonderdik ya umarim daha beter olmazlar.Turp gibi sapasağlam olurlar inşallah :-(

Ayyy tüh ya geçmiş olsun kötü olmuş sevdiğinin iyice :-( bizde şu 2gün baya bi ilaca bogduk sevgilimi.İlk güne göre biraz iyileştirip gonderdik ya umarim daha beter olmazlar.Turp gibi sapasağlam olurlar inşallah :-(

Benimki askere gitmeden hastaydı orda daha beter oldu sürekli antibiyotik kullandı o yüzden istemedi baska ilaç geçmezse revire giderim yine dedi
Biz yine iyi zamanda gönderdik düşünsene kısın ankarada olduklarını nisanda gittiler pert oldular :((

canım yaa kıyamamki ben... üzülme ama. bak benim nişanlımda hatay iskenderunda.. konuşurken telefonda hiç ağlama, onunla gurur duyduğunu söyle.. bak 22 gün geçti.. 133 gün kaldı böyle düşün.. erkek arkadaşınla eğer ciddi düşünüyosan ileriye dönük önünden bir engel kalkıcak öyle düşün.. bizde 8 yıldır çıkıyoruz ve hep hasretlik çektik. ama askerlik farklıymış.. ağlama artık güçlü ol ve dimdik dur herkesin karşısında.. beni ağlatmaya çalışanlar oluyo (ahh bak ne eziliyodur, ne kadar zorlanıyodur falan diyolar). ama ben hepsine cevap verip ''erkek adam askerlik yapıcak, ezilcek, sabrı öğrenicek tabi'' diyip ağzının payını veriyorum..
HEM BU ŞEKİLDE UZAKLIK KÜÇÜK AŞKLARI SÖNDÜRÜR, BÜYÜK AŞKLARI ALEVLENDİRİMİŞ :)

canım benim askerimde iskenderunda denizciydi.kocaeline gitti şimdi seninki nerde ?

canım geçmiş olsun bizimkide öksürüyordu biraz :44: allahım hepsini korusun...

kızlar haberlerde bugün ne duydum!
askerliğin kısalması ile ilgili çalışmalar başlamış. kısa dönem askerler 6 aydan 4 aya, uzun dönemler 15 aydan 10-12 aya düşürülmesi düşünülüyomuş. ama 2013 yılı sonuna yetişecekmiş büyük ihtimalle. çalışma tamamlanınca o an askerde olanlarda yararlanıp erken terhis olacakmış.
bu nasıl şans yaaaa bi sonraki dönem gitseydi bizimkiler 4 ay yapacaklardı. yıl sonu dedikleri ağustos falan olmayacağına göre, bizi etkilemeyecek bu sanırım. :ssz: ama dua edelim bizimkiler de faydalansın bundan. Şansa bak ya canım sıkıldı!! :50:

Yemin töreni hayatımın en büyük gururlarından biriydi sevdiğim adam çakı gibi miss gibi bi bahriyeli olarak tüfekli mangada sancağı koruyordu...:72: bembeyaz bahriyeli kıyafeti de ayrı bi yakışıklı yapmış onu...peşinden foto çekmek için çok koşyum ama çektiğim son pız bana bütün yorgunluğumu unutturdu...:16: çokkk seviyorum onu bir kez daha anladım :16: törenden sonra ilk sarılma çok heyecan ve duygu yüklüydü sanki yıllardır görmemiş gibiydim..sonraki 2 gün de beraber geçirdik huzuru yudumladım yine onla..çok ii geldi görmek dün yolcu ettim rüya bitti :14: buna da şükür Rabbim.teslim oldu buraya tatile geldiniz ddemişler 349lar yattı dinlendi dün bolca. 2 defa aradı.Telefonda çarşı iznine çıktığında alacak inşallah.tabi ortama bakacak...Sizler nasılsınız kızlar?

kızlar haberlerde bugün ne duydum!
askerliğin kısalması ile ilgili çalışmalar başlamış. kısa dönem askerler 6 aydan 4 aya, uzun dönemler 15 aydan 10-12 aya düşürülmesi düşünülüyomuş. ama 2013 yılı sonuna yetişecekmiş büyük ihtimalle. çalışma tamamlanınca o an askerde olanlarda yararlanıp erken terhis olacakmış.
bu nasıl şans yaaaa bi sonraki dönem gitseydi bizimkiler 4 ay yapacaklardı. yıl sonu dedikleri ağustos falan olmayacağına göre, bizi etkilemeyecek bu sanırım. :ssz: ama dua edelim bizimkiler de faydalansın bundan. Şansa bak ya canım sıkıldı!! :50:
benim askerim aradı simdi komutanı demişki 12 mayıs anneler gününde size süpriz olabilir
erdogan ın süprizi belki bu olabilir kızlar
onla ilgili de net bişe bulamadım ki , birisi diyor ki asker ailelerine maaş baglanacak anneler günü süprizi buymus
belki de askerlik süresi kısalcak pazar gününü beklicez artık :)

Yemin töreni hayatımın en büyük gururlarından biriydi sevdiğim adam çakı gibi miss gibi bi bahriyeli olarak tüfekli mangada sancağı koruyordu...:72: bembeyaz bahriyeli kıyafeti de ayrı bi yakışıklı yapmış onu...peşinden foto çekmek için çok koşyum ama çektiğim son pız bana bütün yorgunluğumu unutturdu...:16: çokkk seviyorum onu bir kez daha anladım :16: törenden sonra ilk sarılma çok heyecan ve duygu yüklüydü sanki yıllardır görmemiş gibiydim..sonraki 2 gün de beraber geçirdik huzuru yudumladım yine onla..çok ii geldi görmek dün yolcu ettim rüya bitti :14: buna da şükür Rabbim.teslim oldu buraya tatile geldiniz ddemişler 349lar yattı dinlendi dün bolca. 2 defa aradı.Telefonda çarşı iznine çıktığında alacak inşallah.tabi ortama bakacak...Sizler nasılsınız kızlar?
benimki de buün cankaya ya teslim olcak bakalım nasıl olcak usta birligi bizde bekliyoruz heyecanla
2 gün rüya gibi geçti gitti saglıkları yerinde olsun huzurlu olsunlarda baska bişe istemiyorum
bide şu askerlik kısalma olayı bize denk gelseeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Back
X