• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Cnm benim ben bu haberi alır almaz hemen siz geldiniz aklıma.. ne kadar sevineceğinizi ve bana dua edeceğinizi düşündüm.. ( dua yeter ) :D bu arada bende 349. asker yareniyim.. adım Seda İstanbulluyum.. hepinizi öpüyorum.. :D İNŞALLAH olur.. :)

cnmm çok saoll teşekkür ederiz, tabiki de dua ederiz, gerçek olsun ne dilersen dilee :) biz de öptük, inş şu sizin şafakların darısı bizim başımıza olsn :)

biz 5 ayı göze almıştık zaten canım, kısalırsa ne ala kısalmazsa da üzülmeyelim :31: ben bişey söylemedim askerime :31:

bende öyle düşünüyorum canım..birşey demedim bende o inanmıyor zaten hiç her zaman olur böle sölentiler diyo ama gerçek olduğunu düşünsenize 3 aya düşerse haziran bitiminde gelirlerrr:21::53:

ben bu haberi hiç sevmedim :( :( bugün herşey ne kadar da güzeldi bütün gün kendimi kısalıcak diye avuttum bu kadar mıydı rüya of oooof :(

ben demiştim demek istemiyorum ama gerçek bu maalesef :50:. hayal kırıklığı yaşamamak için boşuna hayal kurmayalım...

Aynen icinize atmayin sakin cok kötü oluyor. ben titremeye basliyorum sitma gibi. aman hasta olursak bide akillari iyce bizde kalir olmaz öyle. Ya kizlar birsey dicem seviglim acemi birligi daha bitmedi. onunki 18inde bitcek. baska bitmeyen varmi. hic birsey anlamdim ya sacinida bir numaraya kesmisler. ama cumartesi pazar carsi izini veriyorlar. hiiic birsey anlamdim kisacasi

benim de aynı canım. hatta daha önce yazmıştım. jandarma olduğu için 2 hafta daha branş eğitimi göreceklermiş.

Son düzenleme:
canım o haber hangisi? ben göremedim

hani dün konuşuyoduk ya askerlik kısalacakmış başbakan açıklamış. ama tarihi kesin değil. başbakan yıl sonuna doğru çalışmalar tamamlanır dedi. bizi etkilemesi çok çok düşük bi ihtimal. hatta sen de şöyle demiştin sanırım askerlik kısalsın oyumu kesin veririm bu seçimlerde diye. hatırlamıyo musun yaa:1:

hani dün konuşuyoduk ya askerlik kısalacakmış başbakan açıklamış. ama tarihi kesin değil. başbakan yıl sonuna doğru çalışmalar tamamlanır dedi. bizi etkilemesi çok çok düşük bi ihtimal. hatta sen de şöyle demiştin sanırım askerlik kısalsın oyumu kesin veririm bu seçimlerde diye. hatırlamıyo musun yaa:1:

ben bülent arıncın açıklamasını kast ettim canım diğerini biliyorum

Allahım bize de vursun ne olur ki :5: yani şimdikileri de katsalar ne olur kiiii:14: nooolurr olsun nolur eğer kısalırsa burdaki şafak sayacvımızı törenle değiştirelimm hahaha:72:

offf offf neyse biz hayırlısına bırakalım üzülmek istemiyorum ama hep olacak gibi geliyor nedense...:44: belki çok istediğim içindir...

Canim bence hic duymamis gibi yapalim.. olursa supriz olsun:31: ben zannetmiyorum ama sen baya umutlusun:31:

kizlar hepinize merhabalar :16: sabah askerimle konustum komutan demis uzun dönem 10 ay olacakmis dedim sizi etkileyecekmi diye bilmiyorum dedi :31: off insAllah söylentiler dogru cikar :118: Uzun döneme 10 ay kısaya 4 ay askerlik - Sabah - 07 Mayıs 2013

cnm mrb..gecen ben burda bi soru sormustum da kimse bilmio heraldde cvp gelmedi..sana da sorayim dedim :) Bu kisa dedikleri 6ay 4e dusucek , uzun 15 ay - 10 aya ? PEki benim sevgilim gibi 12ay olanlara nekadar duser?

cnm mrb..gecen ben burda bi soru sormustum da kimse bilmio heraldde cvp gelmedi..sana da sorayim dedim :) Bu kisa dedikleri 6ay 4e dusucek , uzun 15 ay - 10 aya ? PEki benim sevgilim gibi 12ay olanlara nekadar duser?

canıım 12ay olanlarınki düşmeyecek devlet daha çok faydalanacak die bi açıklama okumuştum ben uzayabilir hatta ama uzamasından siz etklenmezsiniz...

Back
X