• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

Ya bu askerlik kısalacak mı biri bi bilgi verse ne güzel olurrrrr

canım bende anlamadım bu süreci ya, biri kesin bişey söylesin :26: ümitlenmiyorum, kocama da bir şey söylemiyorum ama arkadaşlarım falan mesaj atıyor kısalıyor hadi iyisiniz diye :44:

kızlar ziynet sali- herşey güzel olacak bize gelsin :) :) çok seviyorum bu şarkıyı
Herşey güzel olsun canım benim haklısın.Gece ben yattıktan sonra baya konuşmuşsunuz Hamideyle :1:
güzel haberler aldığimiz bi gün olsun günaydın kızlar :D ayy sabahları uyanır uyanmaz telefonu elime alıp ilk iş askerim aramişmi oluyor sonrada buraya bakmak artık :D
aynen canım vallahi yaa.Reeldeki arkadaşlarımdan daha kiymetlisiniz vallahi :1:

Selam kizlar. naber nasilsiniz. konusmalari okudum. Iyi gördüm sizi bu gün. yani. oldugu kadar hic degilse :D

Selam kizlar. naber nasilsiniz. konusmalari okudum. Iyi gördüm sizi bu gün. yani. oldugu kadar hic degilse :D

iyiyim cnm olabildiğince yüksek moralle devam ediyorum bugün sevdiğim aradı sesi pek iyi gelmiyordu sanırım sıkılmaya başladı şartlardan :( ona canım sıkıldı biraz ama anlatıcaz bunları diye düşünüp avutuyorum kendimi
sen nasılsın

iyiyim cnm olabildiğince yüksek moralle devam ediyorum bugün sevdiğim aradı sesi pek iyi gelmiyordu sanırım sıkılmaya başladı şartlardan :( ona canım sıkıldı biraz ama anlatıcaz bunları diye düşünüp avutuyorum kendimi
sen nasılsın

Bende yine ödeivmin basindayim. bi bitsin artik istiyorum. Askim yarin aricam dedi. onu beklyiorum. Tunceliye geccekte bilet baktim ona. onlari sorcak. Normal sıkılmasi normal canim. Bi iyce alissinlar, yerlesinler rutine baglasin. bence daha iyi olcaklar. öyle umuyorum yada en azindan

Bende yine ödeivmin basindayim. bi bitsin artik istiyorum. Askim yarin aricam dedi. onu beklyiorum. Tunceliye geccekte bilet baktim ona. onlari sorcak. Normal sıkılmasi normal canim. Bi iyce alissinlar, yerlesinler rutine baglasin. bence daha iyi olcaklar. öyle umuyorum yada en azindan

doğu askerini TSK kendi gönderiyor diye biliyorum cnm sevdiğim öyle geçti birliğine seninki niye kendi geçiyor ki

aynen cnm bende öyle düşünyorum o yüzden hiç üstüne gitmedim olabildiğince moral vererek konuştum gelicez bununda üstesinden :)

biter ödevde cnm aslında ağırdan alman iyi değil mi o da oyalıyor insanı :)

iyiyiz canım birbirimize moral oluyoruz burdan :31: zaten ben gündüzleri iyi oluyorum, eve girişimle başlıyor moral bozukluğu :26:

kiyamam sana ya. sevgilime ben diyordum evlenince git diyordu ozaman ben dayanamam. aklim dahada kalir sende. simdi düsünüyorumda senin halini. eve gidince orda olmamasi cok zor gercekten. allah sana sabir versin

doğu askerini TSK kendi gönderiyor diye biliyorum cnm sevdiğim öyle geçti birliğine seninki niye kendi geçiyor ki

aynen cnm bende öyle düşünyorum o yüzden hiç üstüne gitmedim olabildiğince moral vererek konuştum gelicez bununda üstesinden :)

biter ödevde cnm aslında ağırdan alman iyi değil mi o da oyalıyor insanı :)

ya ödev iyide ben sevgilim gitdigi hafta hic birsey yapmadim. moralimi toparlim derken vakit kalmadi. bi bitiremiyorum. yetismeli ama.

Evet TSK yoluyorda benimkki tutdurdu kendim gitcem. nedenini pek anlamiyorum ama öyle istiyor. diyorki bir gece otelde kalim rahat rahat kendi basima. e o öyle dedikten sonra ne diyebilirimki. bosuna masraf bosuna stres ama yine o bilir

ya ödev iyide ben sevgilim gitdigi hafta hic birsey yapmadim. moralimi toparlim derken vakit kalmadi. bi bitiremiyorum. yetismeli ama.

Evet TSK yoluyorda benimkki tutdurdu kendim gitcem. nedenini pek anlamiyorum ama öyle istiyor. diyorki bir gece otelde kalim rahat rahat kendi basima. e o öyle dedikten sonra ne diyebilirimki. bosuna masraf bosuna stres ama yine o bilir

anladım cnm inş. yetiştirirsin :)
benimkide otelde kaldı cnm 1gece rahat rahat uyuyım dedi tsk ile gitti yinede sonra otele gittiler orda kaldı bi gece ertesi günde 5de teslim oldu dediğin gibi boşuna stres masraf tabi asker o0ldukları için pek bişeyde söyleyemiyoruz nasıl istiyosan öyle olsun diyorum bende :)

kiyamam sana ya. sevgilime ben diyordum evlenince git diyordu ozaman ben dayanamam. aklim dahada kalir sende. simdi düsünüyorumda senin halini. eve gidince orda olmamasi cok zor gercekten. allah sana sabir versin

zorlukları çok canım gerçekten:26: neyse bugün iyiyim bozmayayım moralimi :31:

ben yine bi isyanlardayım vallahi :14: arkadasim gecenin bi vakti eve tanımadığım adamları getirdi.bana sormadan etmeden.Başım zaten agriyodu sabaha kadar uyuyamadim ağrım daha fazla arttı şimdi iyice kötüyum.Moralim bozuk.Kavga çıkartcam diye evden erkenden ciktim.Sinirlerim tavan yaptı vallahi.erkek arkadasima söyleyemedim.Bilse Cildiririr :14: canım çok sıkkın vallahi.Hicbirsey düzgün gitmiyo sanki :14:.

ben yine bi isyanlardayım vallahi :14: arkadasim gecenin bi vakti eve tanımadığım adamları getirdi.bana sormadan etmeden.Başım zaten agriyodu sabaha kadar uyuyamadim ağrım daha fazla arttı şimdi iyice kötüyum.Moralim bozuk.Kavga çıkartcam diye evden erkenden ciktim.Sinirlerim tavan yaptı vallahi.erkek arkadasima söyleyemedim.Bilse Cildiririr :14: canım çok sıkkın vallahi.Hicbirsey düzgün gitmiyo sanki :14:.

canım ev arkadaşın genel olarak böyle midir :26: ne kadar saygısızca :44: senin okulun ne zaman bitiyordu :26:

söyleme yine de cnm ztn aklı sende iyice takılmasın şimdi huzursuz etme hiç cnm. doğru bişey yapmamış tabi arkadaşın bence konuş cnm rahatsızlığını söyle belki bidaha yaşamazsınız böyle birşeyi rahatsız olduğunu bile bile getirmez sonuçta...
herşey güzel olucak zaman öyle ya da böyle geçiyor geçicekte zorda olsa geçicek sen moalini yüksek tut kuzum kendine bu kadar yüklenirsen hasta olucaksın o zamnda sevdiğin üzülücek bunu da düşün cnm

Back
X