- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.061
kızlar sınıra büyük bir sevkiyat başlamış ucu bizimkilere de dokunmaz dimibügün denizli-izmir yolunda da çokça askeri araç varmış
![]()
izmirmi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sınıra büyük bir sevkiyat başlamış ucu bizimkilere de dokunmaz dimibügün denizli-izmir yolunda da çokça askeri araç varmış
![]()
askeri araç mühimmat gibi birşey suriye sıkıntı biliyosun onun için mi diye düşünmeye başladım
evet azcık umudum vardı o da gitti bu haberleizmirmiyahu pazar günü gelsede rt su aciklamayi yapsin diye beklerken ne sevkiyati
![]()
allah askina bana suriye felan demeeee. benim sevgilim hatayda su an.ben bunu hemen ögrenmeliyim.
evet azcık umudum vardı o da gitti bu haberle
sakin ol cnm askerine de birşey söyleme kaygılanasın şimdi belki yaz dönemi için rutin yapılan birşeydir
tedirgin oldum sadece sevkiyat falan denilince malum karışmaya meyilli bir dönem Allah korusun askerlerimizi![]()
yaaa kizlar ben cok telaslandim.... bir hafta daha ya. sonra gitcek zatenallahimmmm
ya canim o degil. biliyorum tabiki onun orda görev almiyacagini. ama orda ya zaten insana geliyorki nekadar yakinsa okadar kötü. ha bide ben zaten hep panik atak takilyiorum... yani normal halim. ooof ama bak sirnaka gidiyorlarmi...cnm bi sakin ol ztn şu an acemi götürcek halleri yok içerde ztn birşey olmaz kısacası en ufak bir tehlike yok şu an için rahat olsun 28 günlük askerlere mi kaldı sınır korumak ben sonra ki dönem için birşey olur mu diye demiştim ama keşke demeseydim seni de paniklettim![]()
ya kizlar uzun dönemleri götürürler kisa dönemlere sanmiyorum ya ki daha yeni asker oldu hepsi egitimleri bile bitmedi güzel seyler düsünelim iyi seyler olsun yarin askerime bi sorim izmirde varmi bi hareketlilik diye![]()
ya canim o degil. biliyorum tabiki onun orda görev almiyacagini. ama orda ya zaten insana geliyorki nekadar yakinsa okadar kötü. ha bide ben zaten hep panik atak takilyiorum... yani normal halim. ooof ama bak sirnaka gidiyorlarmi...
sorma cnm ya boşuna telaş yaptırma ztn bu haber çooktan ulaşmıştır onlara eğer duymadıysa da sokma aklına derim ben hiç gerek yok moral bozmaya belki rutin birşeydir yaz dönemi içinya kizlar uzun dönemleri götürürler kisa dönemlere sanmiyorum ya ki daha yeni asker oldu hepsi egitimleri bile bitmedi güzel seyler düsünelim iyi seyler olsun yarin askerime bi sorim izmirde varmi bi hareketlilik diye![]()
yok sorun yok gibi görünüyor. baktim. gerci medyaya nekadar güven olur. ama askeri araclar amlzee tasiyormus öyle diyorlar. suriyeylede alakal degil. ben dedigim gibi onu orda görevlendirmiceklerini biliyorumda cok yakinya o beni tedirgin ediyor.... beni o calisirken görmeniz gerekir. telefonun sarji bitse baslarim senaryo yazmaya. yani biraz dedigim gibi panik halinde yasiyorum
asker gidiyor demiyor haberde sende gördün haberi mihimmat ve askeri araç sevkiyatı birşey olmaz inş. daha çok yeniler şimdilik sıkıntı olcağını sanmıyorum ben ilerisi korkutuyor beni de
sorma cnm ya boşuna telaş yaptırma ztn bu haber çooktan ulaşmıştır onlara eğer duymadıysa da sokma aklına derim ben hiç gerek yok moral bozmaya belki rutin birşeydir yaz dönemi için
asker gidiyor demiyor haberde sende gördün haberi mihimmat ve askeri araç sevkiyatı birşey olmaz inş. daha çok yeniler şimdilik sıkıntı olcağını sanmıyorum ben ilerisi korkutuyor beni de
sorma cnm ya boşuna telaş yaptırma ztn bu haber çooktan ulaşmıştır onlara eğer duymadıysa da sokma aklına derim ben hiç gerek yok moral bozmaya belki rutin birşeydir yaz dönemi için
Sagol canim... simdi sakinlestim yine. allah onlari korusun tüm askerlerimiz allaha emaet olsun.Kizlar dagdakilerin geri Çekilmesi sebebiyle bu sevkiyat, bir nevi güvenlik önlemi. Kisa dönemleri öyle gorevlere vermezler zaten, uzun donemler gider.Endise edilecek bir durum yok rahat olun.Haberler 1.kaynaktan ;-)
Amin canim.Benim de uykum kacti sözde erken ystacaktim ama uyuyamadim :-(Sagol canim... simdi sakinlestim yine. allah onlari korusun tüm askerlerimiz allaha emaet olsun.
Amin canim.Benim de uykum kacti sözde erken ystacaktim ama uyuyamadim :-(
inş. cnm daha askere gitmeden bunun sıkıntısını yapmaya başlamıştım gitmesi birşey değil de ya karışlık olduğu dönem gider de birşey olur diye korkum ama kaynak sağlamsa güvenmek lazımKizlar dagdakilerin geri Çekilmesi sebebiyle bu sevkiyat, bir nevi güvenlik önlemi. Kisa dönemleri öyle gorevlere vermezler zaten, uzun donemler gider.Endise edilecek bir durum yok rahat olun.Haberler 1.kaynaktan ;-)
kuzumm benm hepimiz özledik özlenmez mi ömrüm dediğin insanZaten haberi okuduktan sonra rahatladim. bi an panikliyor insan ama. iyim simdi... haha ama uykum iyce kacti. yarin arar insallah. hepsi. seslerini duyariz. hic birsey kalmaz. özledim. su an cok özledim hemde![]()
öyle birsey olsa anlatirdi sonucta haftaya gececekler usta birliklerine illaki derdi ucak biletimi degistir diyeicimizi ferah tutalim dedigin gibi rutin bi olaydir
inş. cnm daha askere gitmeden bunun sıkıntısını yapmaya başlamıştım gitmesi birşey değil de ya karışlık olduğu dönem gider de birşey olur diye korkum ama kaynak sağlamsa güvenmek lazım
kuzumm benm hepimiz özledik özlenmez mi ömrüm dediğin insandayanıcaz ama hep birlikte dayanıcaz bunu da atlatıcaz inş. ararlarda seslerini duyarız birazda olsa rahatlar içimiz
aynen cnm bol bol dua edelim![]()
:) aynen canim pahali bisey alamicam ki zaten( ingilizce ogretmeniyim ama atama bekliyorum kpss yani
hala ogrencilik oooof offf dusunuyp duruyorum bakalim bende
((