• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

:(( benim askimda carsamba gunu araziye cikyor:( allahim hasta zaten... 3gundur yemeklerdende yiyemiyor:((( bide simdi kars gibi bir yerde araziye cikacaklar cadirda kalcaklar :(( orda oldugumuz surece beni unut diyo ooof of

enemmm yoksa siz bizim has torunmusunuz??? benim sevdiğim karsta seninki karsın neresinde ???

canim ya... merak etme iyi olcak. ben arastirdim gercekten zor bi durumda olmicak. dua et bol bol üzme kendini nolur. ayrica o simdi onu ne bekledigni bilmiyor ya o yüzden öyle konusuyor. dur bakalim belki bi ihtimal bi sekilde ulasabilir sana. olmadii hep beraber du edicez. cabucak gecicek

tatlım geçmiş olsun gerçekten çok üzücü bir olay...

tühh yaa uzayım çıktı... sevdiğimle aynı yerde 1 kişi var 351lerden belki de oydu merak ettim şimdi siz biliyormusunuz kızlar karsın neresinde sevdiği? denetleme haftaları çok yoğunlar gerçekten belki tezkereyi almadan bir yardımımız dokunurdu :44:

tühh yaa uzayım çıktı... sevdiğimle aynı yerde 1 kişi var 351lerden belki de oydu merak ettim şimdi siz biliyormusunuz kızlar karsın neresinde sevdiği? denetleme haftaları çok yoğunlar gerçekten belki tezkereyi almadan bir yardımımız dokunurdu :44:

yok canim bilmiyorum ama ben yarin görün ce söylerim seni bulur

sagol canim vallah... öyle sadece ulasabildigime sükrediyorum yoksa herhalde su an delirmistim[
ankesörlü bu yüzden kötü canım gerçektende ama bol bol sabretmek lazım gün gelecek her gün arayamayacak ama daha sonrasında ankesörlü de olsa saatlerce konuşacaksınız ama cidden bu çok farklı bi durum Allah oradakilerin yardımcısı olsun...

yok canim bilmiyorum ama ben yarin görün ce söylerim seni bulur

iyi olur canım sağol belki bi faydamız olur giderayak :)
iyi geceler kızlar bir gün daha yaklaştık sevdiklerimize rüyanızda hepiniz sevdiceğinizi görürsünüz inşallahhh :29:

iyi geceler kızlar bugünle ilgili iyi birşey paylaşacak olan var mı ne kadar kötü bir gündü bugün patlama ölüler yaralılar araç devrilmesi moralim iyice bozuldu hasrette bastırıyor gece olunca kendimi nereye atsam bilemedim :25:

iyi geceler kızlar bugünle ilgili iyi birşey paylaşacak olan var mı ne kadar kötü bir gündü bugün patlama ölüler yaralılar araç devrilmesi moralim iyice bozuldu hasrette bastırıyor gece olunca kendimi nereye atsam bilemedim :25:

ozaman sana söyle söylim... berbat hissediyorum kendimi aglamamk icin coook zor tutuyorum... iyki bu site varda yalniz degilim bak iyi birsey :(

sagol canim vallah... öyle sadece ulasabildigime sükrediyorum yoksa herhalde su an delirmistim[
ankesörlü bu yüzden kötü canım gerçektende ama bol bol sabretmek lazım gün gelecek her gün arayamayacak ama daha sonrasında ankesörlü de olsa saatlerce konuşacaksınız ama cidden bu çok farklı bi durum Allah oradakilerin yardımcısı olsun...

iyi olur canım sağol belki bi faydamız olur giderayak :)
iyi geceler kızlar bir gün daha yaklaştık sevdiklerimize rüyanızda hepiniz sevdiceğinizi görürsünüz inşallahhh :29:

ben artık yanımda görmek istiyorum :( sizin şafağı görünce imreniyorum bizimde o günlerimiz gelicek mi acaba çok çok az kaldı sizin için ne kadar güzel son 3e gelmek :)

ozaman sana söyle söylim... berbat hissediyorum kendimi aglamamk icin coook zor tutuyorum... iyki bu site varda yalniz degilim bak iyi birsey :(

ben hem ağlıyorum hem şarkılarımızı dinliyorum ve dediğin gibi tek sığınağım burası oldu iyi ki varsınız cnm nasıl geçicek zaman ya nasıl iyice sıkıldı sevdiğimde zor bekliyor bitsin diye çarşı izni de yok :14:

Son düzenleme:

canimm bana ulas lutfenn gercekten buna ihtiyacimiz var:( ozelden mesajda atamiyorum henuzz:( ama mail atarsan sevnirim...adresim : contemporary86@hotmail.com
simdiden cok tesekkurler cnmm

ne gibi karisik canim

gecen gün sensiz vakit gecmiyor alisverise cikmak istemiyorum arkadaslarimla bulusmak bile icimden gelmiyor dedim, o da kendine oyalanacak yeni biseyler bul artik cehiz alisverisine felan baslayabilirsin dedi. olayi evlilige getirince artik dahada ertelemek istemedigini anladim ve ufaktan gelecek kaygilari basladi :50: normalde erkekler kacar evlilikten bizim iliskimizdede ben kaciyorum bunaliyorum lafi bile acilinca :26:

Back
X