• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

hoşşgeldnnn cnmm, iyiiiyz sen naılsınn? askerim öğlen aradı yazıcıı olduu biraz iş varmışş, yoğun geçiomuş daha ii işte sıkılmaya vakti kalmasınn:1: senin askerin nasıll

hoşbulduk cnm :) yoğunum bende bi kaç gündür tezimi teslim ettim savunmam var heyecan dorukta ona hazırlıyanıyorum bende

oh oh ne güzel iyi olsunda cnm yazıcılarda yoğun oluyor sanırım zamanda çabuk geçer bu sayede :)

bugün hiç konuşamadık biz akşam konuştuk iyiydi revirci benm askerimde 349. dönemden olan revirciye yardım edip işi öğreniyordu keyfi yertindeydi şükür :) bugün daha haber alamdım malesef yoğun sanırım :(

hoşbulduk cnm :) yoğunum bende bi kaç gündür tezimi teslim ettim savunmam var heyecan dorukta ona hazırlıyanıyorum bende

oh oh ne güzel iyi olsunda cnm yazıcılarda yoğun oluyor sanırım zamanda çabuk geçer bu sayede :)

bugün hiç konuşamadık biz akşam konuştuk iyiydi revirci benm askerimde 349. dönemden olan revirciye yardım edip işi öğreniyordu keyfi yertindeydi şükür :) bugün daha haber alamdım malesef yoğun sanırım :(

allah allaaah neden bugun hicbirimiz konusamadikki acaba genel bi egitim falanmi var acaba:S

bunca yoğunluk icinde sadece sende dinlenirdi kalbim sende gittin öyle yoruldum ki...Adım atmak zor sanki. bütün gözler bana düşman görünüyor.Rüyalardaki karabasan gibi ayrılık çığlık atıyorsun kimse duymuyor...hareket etmek istiyorsun elin kolun bağlı.Sen sevgilim. sen korkulu bir rüyadan uyandıktan sonra okunan bir fatiha gibisin, huzur kaynağım...şimdi öyle huzursuzum ki sanki duasız kaldım...

ararr cnmm dahaa biraz yoğun oluo sanırım yazıcılıktaa işlerr, sesini duy askerinin hüzün fln kalmazz cnmm seslerini duymak yetioo
insallah tatlım :14:

allah allaaah neden bugun hicbirimiz konusamadikki acaba genel bi egitim falanmi var acaba:S
sanmıyorum canım bizimki sürekli komutanın odasında :14: fırsatı olmamıştır

benm askerimde aramadı şeymacım bugün hafta başı ya yoğundur ondan arayamamıştır diye düşünmek istiyorum bende hemen kötüye yormayalım :(

kötüye yormuyorum da çok özledim:14::14::14::14::14:

kızlarr yoğunluk vardrr, onlar üç kişi oldukları haldee yoğunuzz herkess çalışıo dedi, bide her yerde tell olayı aynı olmuo.. nişanlımn olduğu yerde çalıştığı yere çok yakın ve hiç sıraa yokmuş ondan aramıştr.. sizin askerleriniz de ararlarr yemekten önce veya sonra.. artt biraz daha böyle yoğun olcaklar görevlerndn dolayıı

cnmm sen yüksek lisans mı yapıosunnn

saol cnm :) sen napıyosun okuyor musun çalışıyor musun evde misin :)

cnmm benn btrdm okulu yeni de yüksek lisansım bittii :1:ondan sordum tez dynce aklıma o geldi, şimdilik evdeyim bnde, kpss ye çalışıodum amaa bayadır onu da bıraktım.. sen hangi alanda istiosun yüksek lisans

Back
X