- Konu Sahibi esraylmz03
- #4.441
selam kizlarrr ben de geldimmm nasilsinizzz:S bugun benim asskerimhhic aramadi
(( bekliyorum hala ama yok insallah iyidir
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim askerim aramadı henüz...bizimkide yazıcı bende iyiyim ama garip hüzün çöktu üstüme...![]()
hoşşgeldnnn cnmm, iyiiiyz sen naılsınn? askerim öğlen aradı yazıcıı olduu biraz iş varmışş, yoğun geçiomuş daha ii işte sıkılmaya vakti kalmasınnsenin askerin nasıll
su an bi kere sarılmak icin neler vermezdimmm![]()
Benim askerim aramadı henüz...bizimkide yazıcı bende iyiyim ama garip hüzün çöktu üstüme...![]()
hoşbulduk cnm :) yoğunum bende bi kaç gündür tezimi teslim ettim savunmam var heyecan dorukta ona hazırlıyanıyorum bende
oh oh ne güzel iyi olsunda cnm yazıcılarda yoğun oluyor sanırım zamanda çabuk geçer bu sayede :)
bugün hiç konuşamadık biz akşam konuştuk iyiydi revirci benm askerimde 349. dönemden olan revirciye yardım edip işi öğreniyordu keyfi yertindeydi şükür :) bugün daha haber alamdım malesef yoğun sanırım![]()
allah allaaah neden bugun hicbirimiz konusamadikki acaba genel bi egitim falanmi var acaba:S
bende hafta başı olduğu için yoğundurlar diye düşünyorum hafta sonu eğitim falan olmuyor ya bugün gelmiştir komutanları da ondandır belki yoğunluk iyi düşünmek isityorum![]()
insallah tatlımararr cnmm dahaa biraz yoğun oluo sanırım yazıcılıktaa işlerr, sesini duy askerinin hüzün fln kalmazz cnmm seslerini duymak yetioo
sanmıyorum canım bizimki sürekli komutanın odasındaallah allaaah neden bugun hicbirimiz konusamadikki acaba genel bi egitim falanmi var acaba:S
benm askerimde aramadı şeymacım bugün hafta başı ya yoğundur ondan arayamamıştır diye düşünmek istiyorum bende hemen kötüye yormayalım![]()
insallah tatlım
sanmıyorum canım bizimki sürekli komutanın odasındafırsatı olmamıştır
kötüye yormuyorum da çok özledim![]()
hoşbulduk cnm :) yoğunum bende bi kaç gündür tezimi teslim ettim savunmam var heyecan dorukta ona hazırlıyanıyorum bende
oh oh ne güzel iyi olsunda cnm yazıcılarda yoğun oluyor sanırım zamanda çabuk geçer bu sayede :)
bugün hiç konuşamadık biz akşam konuştuk iyiydi revirci benm askerimde 349. dönemden olan revirciye yardım edip işi öğreniyordu keyfi yertindeydi şükür :) bugün daha haber alamdım malesef yoğun sanırım![]()
insallah tatlım
sanmıyorum canım bizimki sürekli komutanın odasındafırsatı olmamıştır
kötüye yormuyorum da çok özledim![]()
cnmm sen yüksek lisans mı yapıosunnn
hyr cnm daha son sınıftayım bitirme tezim :) bundan sonra ona başlayacağım bi aksilik olmazsa :)
anladımmm canımm inş o da olur hayırlısıyla :)
saol cnm :) sen napıyosun okuyor musun çalışıyor musun evde misin :)